Magyarország kitárta kapuit az 5G fejlesztések előtt

2020 után az 5G szinte korlátlan sávszélességet tud majd biztosítani.

2017. június 19. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak velünk nem tud megállapodni Ukrajna Ezt jósolta az ukrán külügyminiszter, aki szerint Oroszország befolyásolja a magyar jobboldalt.
Nikolics Nemanja lett a hét játékosa Amerikában Nem véletlenül, triplázott a legutóbbi meccsén.
Bűnügyi műsorok alapján kezdett unokázni a pécsi banda Idős nőket kerestek meg a telefonkönyv alapján, majd nagyobb összegeket csaltak ki.
Az ukránok nem bíznak a megállapodásban Magyarországgal Klimkin külügyminiszter szerint az oroszok igyekeznek befolyásolni a magyar jobboldalt.
Afrikában legyenek a hotspotok, ne Európában! A Migrációkutató Intézet szerint afrikai hotspotok létrehozása jelentősen csökkentené a Földközi-tengernél tapasztalható migrációs nyomást, orvosolná a katasztrofális líbiai humanitárius helyzetet, és apasztaná az embercsempész és dzsihadista csoportok bevételeit.
Huszonhét év után merte elmondani az orosz tornász: 15 éves korában megerőszakolta csapattársa Tatjana Gucuval minden idők egyik legsikeresebb tornásza, a hatszoros olimpiai bajnok Vitalij Serbo erőszakoskodott.

Top hírek:
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért beszélnek tanárhiányról. Lehet például túlórázni is.