Még várni kell a Reggeli Show-ra, egyelőre hiába nyert Andy Vajna Békéscsabán

Nem valószínű, hogy 2018-nél hamarabb megszólalhat az Interax által működtetett Rádió 1 Békéscsabát kiszorító Andy Vajna-féle budapesti Radio 1.

2017. június 19. 15:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Andy Vajna tévéjében idős férfiak fiatal lányokkal jönnek össze A két Lotti a Veled is megtörténhetre vetette rá magát.
Karas Monika: A Médiatanács minden döntése bíróság előtt megtámadható A Médiatanács vezetője, aki gyakorlatilag nem áll szóba a sajtóval, most kénytelen volt válaszolni, és elárulta, miért hagyják, hogy Mészáros Lőrinc és Andy Vajna bekebelezze a magyar médiapiacot.
Néha Mészáros Márta kanapéján aludt a még szegény Habony Árpád Ennek ellenére oda sem köszönt a rendezőnek, amikor összefutottak Andy Vajna éttermében.
Andy Vajna és Garancsi István zsebéből is bőven venne ki pénz a Momentum Kicsit részletezték, hogy miből fedeznék a programbemutatón tett ígéreteket.
Velencén is botrányszagú pályázattal nyert Andy Vajna embere Izgalmas dolgok derültek ki a bíróságon egy újabb, a Médiatanács ellen, a velencei helyi rádiós frekvencia ügyében folyó perben.
Nagyon mást mértek a Rádió 1-nek Az egyik kutatócég szerint Budapesten piacvezető Andy Vajna rádiója, a Rádió 1, a másik szerint csak az ötödik.

Hír: MSZP-s törvényjavaslat: a Fidesz nem adhat felmentést Vajna cégének a tisztességes adózás alól! Az Andy Vajna kaszinóit üzemeltető cég ugyanúgy adózzon, mint bármely más magyar vállalkozás, és rá is ugyanazok az ellenőrzési és nyugtaadási szabályok vonatkozzanak erről ad be törvénymódosítási j...
Újabb gyanús pályázat a Médiatanácsnál Mi köze Uhrin Györgynének Fodi-hoz, az Andy Vajna rádiójával hálózatba kapcsolódó Rádió 1 Pécs vezetőjéhez, és miért nem érvénytelenítette a 101,7 MHz-es pécsi helyi frekvenciáért induló P1 Rádió pály...
Megint egész héten rongyossá verték a TV2 Tényeket Továbbra is vergődik Andy Vajna kereskedelmi tévéjének hírműsora, mely egyetlen nap sem tudta érdemben megközelíteni az RTL Híradó nézettségét még a TV2 által favorizált 18-59-es korosztályban sem.
Lemondott Andy Vajna rádiójának első embere Bakai Mátyás meglepetésszerűen távozott az ügyvezető igazgatói posztjáról.
Reagált a vádakra Andy Vajna Kiugróan magas támogatást kapott Vajna Tímea üzlettársának filmje. Állítólag a tehetség döntött.
Lezárult Vajna üzlete, a birodalom része lett a Bors Lezárult a Borsot is kiadó Lapcom Zrt. megvásárlása - jelentette be az új tulajdonos, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.