Itt színesben is megnézheti a 19-20. századból velünk maradt világhírű műemlékek építését

Az internetezők összegyűjtötték rá a pénzt, a fejlesztők pedig betartották az ígéretet: a 19. század végéből és a 20. század első feléből alapos digitális utómunkával színesítették azokat a fotókat, amelyek világhírű helyek építkezéséről készültek.

2017. június 19. 16:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Az Indus völgye éjjel Az amerikai Suomi NPP földmegfigyelő műhold egyik éjszakai képén a Pakisztánt átszelő folyó déli szakasza látható.
Kilép végre a HTC a Google árnyékából? Hamarosan kiderül: új telefonok jönnek Kiküldte a meghívókat a HTC egy november elejei eseményre. A meghívó nem árul el sokat, de feltehetően új telefonjait ismeri majd meg a világ.
Belejött a YouTube, már a terrorista videók 83 százalékát automatikusan kiszúrja Az elmúlt hónapokban a YouTube nagyon komolyan veszi a terrorista tartalmak visszaszorítását, és úgy tűnik, eredményes lett ezen a téren.
MoonMars Village Budapest Workshop Hold-falu? Mars-falu? Az ambiciózus elképzelésekről rendeznek workshopot Budapesten, október 31-én.
Szeretne egy vicces képet a Bayern München sztárjaival? Telefonnal simán összehozhatja A Bayern München labdarúgócsapata az európai sportklubok közül elsőként használja a kiterjesztett valóságot mobilalkalmazásán. Szelfikre és vicces fotókra is megfelelő, iPhone-on már ki is lehet próbálni.
Durva: újra árulják azt a malware-t, amellyel kifoszthatók az ATM-ek Kifoszthatók az ATM-ek egy olyan malware-rel, amelyet az interneten árulnak. Érdemes résen lenniük és biztonsági intézkedéseket tenniük a pénzautomaták üzemeltetőinek.

Top hírek:
Telekomos? Tudjon róla, mától csak egyetlen ára van az otthoni díjcsomagoknak Megújította lakossági vezetékes otthoni portfólióját a Telekom. Az új portfólióban a korábbi határozatlan idejű, 12 vagy 24 hónapra vállalt hűségidős konstrukciók helyett egyetlen ár lesz. Új, 12 hónap határozott idejű szerződés vállalása esetén az ügyfél az első 3 hónapban a havidíjból fix összegű havidíj-kedvezményben részesül, amelynek mértéke díjcsomagonként eltérő.
Fülemülesitke után kutatnak Albániában a magyarok A faj Európában kiemelt természeti érték.
Kiderül, megéri-e befektetni: itt mindig láthatja a fontos kriptopénzek árfolyamát Hogy lufi vagy sem, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre mostanság szárnyal a kriptopénzek piaca. Nem véletlen, hogy sorra születnek az ezzel kapcsolatos appok.
Morbid megemlékezés a cápatámadás áldozatáról Barátjuk portréját festették a szerencsétlen pörölycápa törzsére.
MoonMars Village Budapest Workshop Hold-falu? Mars-falu? Az ambiciózus elképzelésekről rendeznek workshopot Budapesten, október 31-én.
Az Indus völgye éjjel Az amerikai Suomi NPP földmegfigyelő műhold egyik éjszakai képén a Pakisztánt átszelő folyó déli szakasza látható.