NMHH: szabályosan mondta a TV2, hogy délben napozni veszélytelen

Nincs semmi probléma azzal, ha a hírekben a naptej rákkeltő hatásáról és a déli napozás előnyeiről van szó közölte a Médiatanács.

2017. június 19. 15:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pécsi rádiós balhé: reagált az NMHH A Médiatanács a médiatörvény előírásainak megfelelően végezte el a P1 Rádió Kft. pályázatának alaki vizsgálatát, közölte az NMHH ma megjelent cikkünk állításaira reagálva.
Andy Vajna embere trükkel akadályozta meg, hogy a Médiatanács elkaszálja őket Az utolsó pillanatban, személyesen intézkedett a filmügyi biztos embere.
Döccent egy picit a Vajna-féle rádiós úthenger, de nincs vész, gurul tovább A Médiatanács pontosítást kért a filmügyi biztoshoz közelinek tartott cégektől a vidéki frekvenciák pályázatán.
A bíróságon trükközik Vajnáék rádiója és a Médiatanács Átmenetileg felfüggesztették a pert, amit egy békéscsabai rádió indított az NMHH ellen.

A zalaegerszegiek is hallgathatják végre Andy Vajna rádióját Jutalmazott és büntetett is a Médiatanács az e heti ülésén.
Bombázzák az agyunk: sehogy sem menekülünk a reklámok elől? A hirdetések és a reklámok gyakorlatilag megkerülhetetlenek manapság: ordítanak ránk rádióból, tévéből, felugranak az interneten, és az arcunkba villannak hatalmas óriásplakátokon. Ebben az információ...
Átlag napi kétszáz reklám éri el a tévézőket Médiatanács: kutatás a szponzorüzenetekről és a gyermekeknek szóló élelmiszerreklámokról.
Plágium vagy összejátszás: így terjeszkedik Andy Vajna Egymásról másolt helyi rádiós pályázatok, rejtegetett pályázati dokumentációk, sunnyogó Médiatanács: újabb abszurd történet az elfideszesített magyar médiavilágból.
Filmforgatási támogatásokról és rádiós frekvenciákról döntött a médiatanács Két filmtervhez kapcsolódó forgatási támogatásokról és három rádiós frekvencia ideiglenes hatósági szerződéskötéséről döntött a médiatanács heti ülésén közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ...