Tusnádfürdő polgármestere szerint egyre súlyosabb a medveinvázió a városban

Albert Tibor azt tanácsolja a fesztiválra érkezőknek, hogy ne menjenek egyedül az erdőbe.

2017. július 11. 13:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Új készülékek a koraszülöttek ellátásáért A Honvédelmi Minisztérium ultrahangkészüléket adományoz a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának (MHEK) a koraszülött csecsemők ellátására jelentette be Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.
4500 év után titkos kamrát találtak az egyik piramisban: íme a módszer, hogyan sikerült felfedezni A kutatók az úgynevezett müon-részecskékeket hívták segítségül azért, hogy kiderüljön, mit rejt a piramis belseje. Három hónapon át kísérleteztek, mire végre megszületett az eredmény.
Egy úri szabó igazi szerelme Bár Daniel Day-Lewis azt ígérte, hogy ez a film lesz az utolsó munkája, erre azért nem kell mérget venni.
Koszorúval emlékeztek Kocsis Antalra Bár nem kerek az évforduló, hiszen 112 éve született Kocsis Antal, de Szántó Imre, a Ferencváros ökölvívó-szakosztályának vezetőedzője mindig is tisztelte a nagy elődöket.
Nyitóverseny féltávjánál: Michelisz Björk nyomában! Parc Fermé: Nyitóverseny féltávjánál: Michelisz Björk nyomában!
Gömöri György: Két történet 1949-ből tt az októberi orosz forradalom századik évfordulója, az angol televízióban érdekes film foglalkozik 1917 eseményeivel.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Stallone tagadja, hogy 16 évest kényszerített hármasszexre Tizenhat éves lány tett bejelentést a sztár ellen még 1986-ban, az erről szóló jegyzőkönyvet most szerezte meg egy brit bulvárlap. Stallone tagad.
Macron felesége feleannyiba kerül az adófizetőknek, mint Sarkozy csillogó neje Brigitte Macron, a Premire dame, vagyis a francia first lady, az Ötödik Köztársaság történetében először kapott hivatalos státuszt. Kiderült, hogy ez mennyibe kerül az adófizetőknek.
Felerősödtek a Commerzbank és a Deutsche Bank összeolvadásáról szóló spekulációk A Cerberus amerikai magántőke alap 3 százalékos tulajdonrészt szerzett a Deutsche Bankban, amely megmozgatta a piacot, hiszen a 30 milliárd dollárt kezelő alap nyáron 5 százalékot vett a Commerzbankból is.
Na ez uzsorakamat: 200 helyett ötmilliót szedett vissza a szegény nőtől Hét éven keresztül sanyargatta, és vette el mindenét.
Értelmetlen infografikák: milyen idő várható hétfőre?