Egy Clinton-támogató titkosszolgálati cég bérelhette fel eleve Trump bemártására az orosz ügyvédnőt

A Demokrata párt legújabb vádja, miszerint Donald Trump meg nem engedhető titkos orosz kapcsolatot tartott volna fel az arra épül, hogy az elnökjelölt stábja egyszer találkozott egy orosz ügyvédnővel aki Hillary Clintonra vonatkozó terhelő információkat ígért, amelyeket aztán nem tudott bemutatni. Most viszont kiderült, hogy Natalia Veszelnitszkaja annak a Clinton családhoz közelálló Fusion GPS nevű londoni és washingtoni működésű magán hírszerző cégnek dolgozott, amely összeállította azt a Trumpot moszkvai szexorgiákkal vádoló dossziét, amire hivatkozva aztán a demokraták Donald Trumpot a Kreml által való megzsarolhatósággal vádolták meg.

2017. július 12. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Donald Trump felveszi Észak-Koreát a terrorizmust támogató államok listájára Donald Trump amerikai elnök hétfőn bejelentette, hogy kormánya Észak-Koreát a terrorizmust támogató államok listájára helyezi.
Trump visszatette Észak-Koreát a terrorizmust támogató országok listájára Újabb szankciók jönnek Phjongcshang atomprogramja miatt.
Trump a Kínából kiengedett amerikai kosarasokról: Ott kellett volna hagynom őket a börtönben! Az UCLA három kosarasát bolti lopáson érték Kínában, de hazamehettek. Nem is ők, hanem az egyikük apja idegesítette fel az amerikai elnököt annyira, hogy már meg is bánta a jó cselekedetét.
Soros termálfürdőzéssel és "Trump-buktatással" piheni ki a brüsszeli fáradalmakat A múlt hét végén szorgosan dolgozott Soros György, akkor éppen az Európai Parlamentbe látogatott, ahol találkozott kitartottjaival és megszavaztatta a parlamenttel az elképzeléseit. A migráció lezsíro...
Macron: Veszélyes lehet Trump és Putyin elutasítása Bár az orosz és az amerikai elnök is egyaránt szembehelyezkedik a tolerancián és a nyitottságon alapuló európai értékrenddel, elidegenítésük negatív következményekkel járna Európa szempontjából véli ...
Már eddig se volt népszerű Trump exbankár pénzügyminisztere és felvágós felesége. Aztán beleálltak ebbe a fotóba Pont azon a napon, amikor megszavazták a gazdagokat még gazdagabbá tevő törvényt.

Trump: Amerikát jobban tisztelik, mint valaha Valóságos hősként tért haza ázsiai körútjáról.
Befejezte 12 napos ázsiai körútját az amerikai elnök Donald Trump amerikai elnök azt tanácsolta a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) tagországainak manilai csúcstalálkozójukon, hogy maguk döntsenek a sorsukról, és ne legyenek csatlósai semelyik...
Donald Trump rendelete mellett döntött egy fellebbviteli bíróság Egy fellebbviteli bíróság hozzájárult Trump beutazási tilalmi rendeletének részleges életbe léptetéséhez.
Duterte énekelt Trumpnak A Fülöp-szigeteki elnök duettezett Trump tiszteletére.
Trump népszerűségét is vizsgálták Donald Trump a magyarok és a lengyelek között a legnépszerűbb a Közép-Európai térségben. Ez derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából, amelyet 12 európai országban végeztek több kutatóintéze...
Emberrablási ügy miatt nyomoznak Trump volt főtanácsadója ellen Flynn Állítólag Erdogan főellenségét, Fethullah Gülent akarta erőszakkal Törökországba vinni.