Mekkora is az Antarktisznál leszakadt gigajégtábla?

Kréta szigete? Delaware állam? Két Luxemburg? 60 Párizs? 25 Buenos Aires? Jász-Nagykun-megye?

2017. július 12. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Párizs - Németországba vezet egy feltáratlan szál Németországba vezet az iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet két éve Párizsban végrehajtott merényletsorozatának egy feltáratlan szála, amely valószínűleg a dzsihadisták európai hálózatának egy f...
Sallai: A modern labdarúgásban már nagyon kis különbségek vannak A fiatal focista elmondta, melyik volt a nagyobb szégyen: Andorra vagy Luxemburg?
Halálra gázoltak egy férfit, miközben kerékpárját tolta Kerékpárját toló férfit gázolt halálra el egy autó szombat este a 46-os számú főúton, Mezőtúr külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
Luxemburg Zidane-cselekkel aláz minket, na és? 30 évünk volt megszokni Csokonainak igaza volt, a remény egy csalfa dolog. Andorra és Luxemburg után úgy tűnik, mi is úgy fogunk kapaszkodni a tavalyi Eb-be, ahogy a nagy öregek emlegették folyton a két elbukott vb-döntőt.
Videó: Nikolics gólja Luxemburg ellen Egy dolognak örülhettünk csak Luxemburg ellen, Nikolics góllal tért vissza a válogatottba Thu, 11/09/2017 - 22:14
Szélesi válogatottjából újabb ember dőlt ki Fiola, Guzmics és Elek biztosan nem játszhat Luxemburg ellen csütörtökön.

Újabb hiányzó a válogatott keretében Az összetartás előtt kihirdetett keretből Fiola Attila és Guzmics Richárd után Elek Ákos, a Kajrat Almati játékosa a harmadik, aki sérülés miatt nem állhat Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány...
A nap fotója Luxemburg grófja A Budapesti Operettszínház Somogyi Szilárd rendezésében mutatta be Lehár Ferenc operettjét.  [...] Bővebben!
Fiola és Guzmics sem játszik Luxemburg és Costa Rica ellen A válogatott hátvédjei most sérültek ehhez a két barátságos meccshez, amit Szalai és Kleinheisler is kihagy.
A Virág Judit Galéria kiállításán megelevenedik a XX. századi Párizs Új állomásához érkezett a Virág Judit Galéria háromrészes kiállítás-sorozata.
Luxemburg grófjával indul az évad az Operettszínházban Megkezdődik az új évad a Budapesti Operettszínházban is.
Újabb dzsihadistákat tartóztattak le a belga vonattámadással kapcsolatban A Le Soir belga lap hétfői számában azt írta, hogy újabb négy embert vettek őrizetbe hétfőre virradóra a belga hatóságok az Amszterdam és Párizs között közlekedő Thalys szuperexpresszen 2015-ben elköv...