Napi büntetés - hivatalos Hanzo vallást alapított egy Overwatch-rajongó

Egy brazil rajongó az egyházakkal kapcsolatos szabályozás visszásságaira szeretett volna rámutatni azzal, hogy az Overwatch egyik hősének tiszteletére alapított vallási szervezetet.

2017. július 12. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A hétvégén ingyenes az egyik legkirályabb lövöldözős játék Az Overwatch péntektől hétfő reggelig játszató ingyen.
Overwatch - Moira is jött az ingyenes hétvégével Korábban már megírtuk, hogy ezen a hétvégén ismét ingyenessé válik az Overwatch, most azonban az is kiderült, hogy mától játszható benne az új hős, Moira is.
Overwatch - a legújabb frissítéssel megérkezett Moira Befejeződött Moira tesztidőszaka, így az Overwatch éles változatába is beépítette legújabb támogató hősét a Blizzard, de a többi supporton is dolgoztak.
Overwatch - a Blizzard nem szereti azokat, akik csak egy hőssel hajlandóak játszani A Blizzard szerint a csapatmunka elengedhetetlen része a játékélménynek, ennek pedig árt az, ha egy csapattag nem hajlandó karaktert váltani.
Nem kizárt, hogy egyszer elkészül egy Overwatch film Ugyan az Activision-Blizzard nem fogja erőltetni, hogy Tracerék a filmvászonra kerüljenek, egy jó lehetőséget semmiképp sem hagynának ki.
Újabb ingyenes hétvégét kap az Overwatch A Blizzard megerősítette, hogy jövő héten hétvégén ismét ingyenes Overwatch-hétvégét tartanak. A többnapos próba során 16 helyszínt és 26 játszható karaktert próbálhatunk majd ki.

A Blizzard vezérigazgatója szerint nincs semmi gond az Overwatch-os loot boxokkal Mike Morhaime úgy gondolja, hogy ők sikeresen elkerülték a dobozkákkal járó problémákat.
Overwatch - nézd meg, milyen volt a játék a fejlesztés korai szakaszaiban A BlizzConon a fejlesztők bemutattak néhány érdekes és vicces pillanatot a kompetitív lövölde kezdetleges verzióiból.
BlizzCon 2017 - érkeznek a Warcraft, Starcraft és Diablo ihlette Overwatch skinek A hősök vadonatúj kinézeteket fognak kapni, amelyek a Blizzard többi népszerű játéksorozatából merítenek.
A Blizzard vidámparkja lesz az új Overwatch-térkép A BlizzConon bemutatták a Overwatch következő pályáját, a BlizzardWorldöt. Ahogy azt a neve is sejteti, a készítők képzeletbeli hazai pályájáról van szó, amely tömve lesz a Blizzard játékaira való uta...
BlizzCon 2017 - Blizzard World a következő Overwatch térkép Az Overwatch világában saját vidámparkja van a Blizzardnak, és ezt fogjuk mi meglátogatni.
Overwatch - íme az új csapatskinek és a megfigyelő mód újdonságai A kulisszák mögé enged betekintést az új Overwatch videó, ami gyakorlatban mutatja be a holnap induló World Cup főág közvetítéséhez használatos új közvetítői eszközöket.