Tudjátok, mit szeretek a legjobban a nyílt világú játékokban? A parkolókat

Kevés annál felemelőbb érzés van, amikor az ember egy parkolóba botlik, ahol az autók szinte kérik, hogy válasszon közülük egyet. Vagy többet. Mindet.

2017. július 12. 20:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Atomerőre építene a kínai űrprogram Egész flottát terveznek, amelynek tagjai a bolygók között közlekednének.
2021-től engedélyezné a robotautókat London Nagy-Britannia semmiképpen nem akar kimaradni a következő ipari forradalomból.
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - Episode 4: Who Needs You teszt - időhúzás az űr mélyén A Telltale marveles sorozatának utolsó előtti részében már látjuk az alagút végét, de továbbra is kérdéses, hogy mennyire lesz őszinte a mosolyunk, ha egyszer odaérünk.
The Elder Scrolls V: Skyrim - hamarosan befuthat az Xbox One X támogatás A Bethesda imádott akció-szerepjátéka már csak a kenyérporítót és az Xbox One X-et nem támogatja, viszont az utóbbit várhatóan a közeljövőben orvosolni fogja egy frissítés.
Gran Turismo Sport - új autókkal, offline-móddal és más újdonságokkal készülnek a fejlesztők Sok extra tartalom van tervben az autós játékhoz, ráadásul a folyamatos internetkapcsolatot igénylő játékmódok is átalakulnak.
Super Mario Odyssey teszt - van új a hold alatt A Super Mario Odyssey némileg változtat a jól bevált recepten: a platformerelemek kicsit háttérbe szorulnak és a felfedezés, illetve a kreatív problémamegoldás kerülnek előtérbe.

Top hírek:
Hamis kriptovaluta tőzsdei alkalmazás tűnt fel a Google Play áruházban A kriptovaluta elleni kiberbűnözés a megjósolt trendeknél is gyorsabban terjed
Döbbenet, mennyi pénz költünk el karácsonyi ajándékra 50 000 forint környékén van valahol az átlag.
Kikapcsolt GPS-nél is mindig tudja a Google, hogy hol vagyunk Ha kell mobiltornyok vagy Wi-Fi hálózatok segítségével állapítják meg a tartózkodási helyet.
2021-től engedélyezné a robotautókat London Nagy-Britannia semmiképpen nem akar kimaradni a következő ipari forradalomból.
Kérdezz, hogy örömmel visszatérjenek! Hogyan érjük el, hogy meglévő ügyfeleink újra örömmel vásároljanak tőlünk? Természetesen továbbra is fontos új ügyfelek szerzésére koncentrálni, de ne hanyagoljuk el a meglévőket sem!
A NASA újra feltalálta a kereket Nem deformálódik, megjegyzi a szikla formáját, amin jár. A Marsra szánják.