Dwayne Johnson egy lépéssel közelebb az elnökséghez

Egyre komolyabbá válik az a viccnek indult felvetés, hogy A Szikla akár indulhatna a 2020-as választáson.

2017. július 12. 21:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Íme 2017 legszexibb férfiúja: az örökké feszengő arcú sztár! A People ismét választott, és mondjuk úgy: nem egészen olyan karaktert, mint a tavalyi legszexibb, Dwayne Johnson.
Dwayne Johnson egyre komolyabban foglalkozik az elnökség gondolatával Szerinte elég jól hangzik, hogy "Az Emberek Elnöke" megnevezés.

Friss hírek
X-Faktor: Sokak favoritja búcsúzott a versenyből Fináléjához ért az X-Faktor - november 25-én, a következő adásban ugyanis kiderül, ki nyeri a tehetségkutató hetedik évadát. Noha mind a négy versenyző - Serena Rigacci, Tóth Bettina, Ricco & Claudia valamint Gulyás Roland - nagyszerűen teljesített, valakinek búcsúznia kellett. Ricco és Claudia duóját, valamint Serenát azonnal továbbjuttatta a közönség, azonban Bettinának és Rolandnak párbajjal kellett megküzdenie a bennmaradásért.
Ábel Anita olyan sztorit mesélt Majkáról élő adásban, amitől mindenki a hasát fogta Még szinte meg sem érkezett Ábel Anita Az 50 milliós játszma stúdiójába, már kezdetét is vette az önfeledt adok-kapok a játékmester és közte. Csak úgy záporoztak a poénok, és a viccesebbnél viccesebb sztorik a múltból...
Hatalmas nyeremény kapujában állt a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze Melyik autót gyártották a németországi Eisenachban? Mindössze ez az egy kérdés állt már csak Ábel Anitáék és 3 millió forint között.
Az 50 millió játszma - 30. adás 1. rész Ezúttal a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze, Ábel Anita és Rákóczi Feri érkeztek Majkához, hogy megküzdjenek a pénznyelővel.
Ezek voltak Az 50 milliós játszma legjobb pillanatai Majkával Majka ismét mindent elkövetett a nézők szórakoztatásáért. Nézd meg, hogy Az 50 milliós játszma legutóbbi évadában milyen őrült kalandokba keveredett a szószátyár játékmester!
Retró álomvilág a TOMCSANYI 2018-as tavaszi, nyári kollekciójában A Marie Claire Fashion Days-en idén sem maradtunk izgalmas kollekciók nélkül. Tomcsányi Dóri most egy amerikai mozi álomvilágába kalauzol minket legújabb ruháival.

Izrael most katonák holttestéért vitatkozik Izrael az Erős Szikla hadművelet idején Gázába került izraeli katona-holttesteket kéri cserébe annak a legalább öt palesztinnak a holttestéért, aki a három nappal ezelőtt felrobbantott támadó alag...
A Szikla felfedte, hogyan ugratták egymást Stathammel a Halálos iramban 8 forgatásán Országos cimborává vált a két akciósztár, akiknek hamarosan készül a közös spinoffja. Videó.

Top hírek:
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
Mi hajlamosít a szülés utáni depresszióra, és hogy mulasztható el? A pszichológust kérdeztük Sajnos sok nőt érint a szülés utáni depresszió. Ahhoz, hogy mielőbb véget érjen, fel kell ismerni, illetve tudatosan kell kezelni a problémát.
Nem gyom, csodát tesz a szervezettel: 9 kincs az őszi erdőből, amit akár télire is eltehetsz A következő immunbombákat egy séta alatt is begyűjtheted.