80 perc XCOM 2: War of the Chosen

Közel másfél órás bepillantást nyerhettünk az XCOM 2 augusztusban megjelenő kiegészítőjébe.

2017. július 12. 21:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Az A Way Out rendezője szerint kiforgatták a szavait Josef Fares még az E3 alatt nyilatkozta, hogy a PS4 egy ötéves PC szintjét képviseli, de most korrigált, ő nem akart ennyire lesajnálóan nyilatkozni a konzolról.
H1Z1 - pörgős meccseket ígérő pálya és napi kihívások is érkeztek Újabb frissítést adtak ki a H1Z1 készítői, nehogy teljesen lemaradjanak a battle royale műfaj ádáz versenyében, ebben pedig akciódús meccseket és rendszeres jutalmakat is hoztak számos javítás mellett.
6 új telefonnal készül az Alcatel A TCL által gyártott megoldásokról szivárgott ki néhány kép.
Boldog halálnapot! - Hányszor halhatsz meg? Mi lett volna akkor, ha az Idétlen időkig arról szólt volna, hogy Bill Murray mindenkit lekaszabol maga körül. Vagy körülötte kaszabolnak le mindenkit? Most végre kiderül.
Magyar játékeladási toplista - nem volt elrettentő ereje a mikrotranzakcióknak Hiába volt az EA elleni panaszoktól hangos az internet, a Star Wars Battlefront II így is tarolt a hazai dobozos játékeladások tekintetében.
Csalódást keltő rajtot vett az Igazság Ligája Az utóforgatásokkal több mint 300 millió dollárba került Igazságok Ligája a vártnál sokkal rosszabb eredménnyel nyitott a tengerentúlon, így a Warner Bros.-nak most főhet a feje, milyen irányba is gondolja tovább a DC moziverzumát.

XCOM 2 - Xbox One-on ingyen játszható a hétvégén Akik rendelkeznek GOLD előfizetéssel azok elmerülhetnek a Firaxis Games alkotásában, valamint kedvezményes áron meg is vehetik azt.

Top hírek:
Hivatalos NASA-fotóval akarták bizonyítani, hogy kamu volt az utolsó holdra szállás Új változat kerint a konteótörténelem egyik kedvenc témájáról. Vajon ki a rejtélyes tükörkép?
A tömeggyilkos iPhone-ját feltöretné a rendőrség Ehhez az Apple segítségét kérik, és most talán a vállalat együttműködőbb lesz.
Ingyenes a Brütal Legend, töltsétek azonnal! Ritka az olyan egyedi játék, mint a Jack Black közreműködésével készült Brütal Legend. Csapjatok le rá!
Ilyet még nem láttunk: szaltózik a robot! A Boston Dynamics Atlasa egyre ügyesebb.
Megroggyant a Samsung a tévés piacon, de mi lehet a következő lépés? Milyen lehetőségek állnak a cég előtt: marad az LCD, jön az OLED, esetleg valami új?
Megérkezett az Oreo a OnePlus 3/3T-re A 2016-os páros előbb kapta meg a 8.0-s Android frissítést, mint a 2017-es modellek, persze az 5T még csak mostanában kerül piacra, egyelőre 7.1.1 Nougattal.