Egy magyar hálózatkutató megjósolta, ki halhat meg legközelebb a Trónok harcában

Spoilerveszély valódi spoilerek nélkül: a CEU doktorjelöltje, Janosov Milán gépi tanulásos módszertannal jósoltatta meg, melyik szereplőnek milyen esélyei vannak a túlélésre.

2017. július 17. 13:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felfalják a világot a magyar Youtube-sztárok Távirányítós autóversenyzés a Pamkutyával, játékok minden mennyiségben a Pongtól a League of Legendsig, Trónok harca szimfonikus koncert, Call of Duty a Magyar Honvédséggel. A térség legnagyobb gamer...
Hodor halála szomorú, de tökéletes, ahogy távozott a Trónok harcából A Trónok harca egyik legkedveltebb karakterét alakító Kristian Nairn és a sorozat Meerája Magyarországon járt. Exkluzív videóinterjú.
Isten véres igazsága hogyan használták a középkori perek eldöntésére a bajvívást? Manapság leginkább a Trónok harca történeteiben találkozhatunk a bajvívás gyakorlatával. Hasonlóan a sorozat számos eleméhez, ezúttal is egy, a középkori gyakorlattal van dolgunk. Az istenítéletek sor...
Hodor, a Trónok harca böszme hőse szombaton Budapesten lesz Biztos, hogy a magyar rajongók is ízekre fogják szedni.
PlayIT - a Trónok harca színészei és az ország legismertebb videósai váltják egymást az F csarnokban Szombaton Trónok harca köntösbe bújik a PlayIT Show F csarnoka, vasárnap pedig az OVS Fest kap helyett ugyanitt.
A Trónok harca sztárja 8 éves kora óta imádja a feleségét Jason Momoa a tévében látta először leendő szerelmét, és rögtön mondta az anyukájának, hogy "ő kell nekem"!

Beteljesült a Trónok harca rajongók álma Khal Drogo és Tormund végre találkoztak élőben is és láthatóan azonnal legjobb barátok lettek.
A Trónok harca Sansája bevédte a Stranger Things gyereksztárját Sophie Turner átérzi, milyen nagy a nyomás fiatal kollégáin a reflektorfény miatt.
Ha igazak az adatok, akkor a fél világ a Stranger Things előtt ült az elmúlt napokban Sejteni lehetett, hogy a sorozat bombasiker, de a Nielsen közönségmérő adatai szerint a Stranger Things már olyan nagyágyúkkal van egy kategóriában, mint a Trónok harca vagy a The Walking Dead.
Aranyos fotó: újra találkozott a Trónok harca Drogója és Daeneryse A Jason Momoával készült közös képet a sárkányok anyját alakító Emilia Clarke osztotta meg.
Újra együtt: Daenerys Targaryen és Khal Drogo még sosem volt ennyire boldog Ez a felhőtlen öröm a Trónok harcában nem adatott meg nekik.
Gollam a tévébe költözik, jöhet A Gyűrűk Ura sorozat Zsákosék kalandjaival szeretne válaszolni az Amazon a Trónok harca sikerére.