Nádai Anikó arcáról lefagyott a mosoly, amikor vendége megszólalt

Az Anikó Show mai adása is tartogat váratlan meglepetéseket.

2017. július 17. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nádai Anikó megmutatta új tetoválását Életének egyik legfontosabb pillanatának állított emléket.
Nádai Anikó merész fotóval bizonyítja, ő hazánk egyik legszebbje A csodaszép műsorvezető fotójától neked is le fog esni az állad.

Friss hírek
X-Faktor: Sokak favoritja búcsúzott a versenyből Fináléjához ért az X-Faktor - november 25-én, a következő adásban ugyanis kiderül, ki nyeri a tehetségkutató hetedik évadát. Noha mind a négy versenyző - Serena Rigacci, Tóth Bettina, Ricco & Claudia valamint Gulyás Roland - nagyszerűen teljesített, valakinek búcsúznia kellett. Ricco és Claudia duóját, valamint Serenát azonnal továbbjuttatta a közönség, azonban Bettinának és Rolandnak párbajjal kellett megküzdenie a bennmaradásért.
Ábel Anita olyan sztorit mesélt Majkáról élő adásban, amitől mindenki a hasát fogta Még szinte meg sem érkezett Ábel Anita Az 50 milliós játszma stúdiójába, már kezdetét is vette az önfeledt adok-kapok a játékmester és közte. Csak úgy záporoztak a poénok, és a viccesebbnél viccesebb sztorik a múltból...
Hatalmas nyeremény kapujában állt a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze Melyik autót gyártották a németországi Eisenachban? Mindössze ez az egy kérdés állt már csak Ábel Anitáék és 3 millió forint között.
Az 50 millió játszma - 30. adás 1. rész Ezúttal a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze, Ábel Anita és Rákóczi Feri érkeztek Majkához, hogy megküzdjenek a pénznyelővel.
Ezek voltak Az 50 milliós játszma legjobb pillanatai Majkával Majka ismét mindent elkövetett a nézők szórakoztatásáért. Nézd meg, hogy Az 50 milliós játszma legutóbbi évadában milyen őrült kalandokba keveredett a szószátyár játékmester!
Retró álomvilág a TOMCSANYI 2018-as tavaszi, nyári kollekciójában A Marie Claire Fashion Days-en idén sem maradtunk izgalmas kollekciók nélkül. Tomcsányi Dóri most egy amerikai mozi álomvilágába kalauzol minket legújabb ruháival.

Nádai Anikó sokkal jobb, mint Mónika bármikor Érzelmek és könnyek az új, Nádai vezette Mónika Showban.
Büszkén dobja ki a vendégeket Tibor az Anikó show-ból, de így volt már Mónikánál is Csak Mexikóinak hívják rajongói a kidobó Bánhidi Tibort, aki számtalan verekedést akadályozott meg a Mónika Show-ban. Immár Anikó műsorában fékezi meg az indulatokat.

Top hírek:
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
Mi hajlamosít a szülés utáni depresszióra, és hogy mulasztható el? A pszichológust kérdeztük Sajnos sok nőt érint a szülés utáni depresszió. Ahhoz, hogy mielőbb véget érjen, fel kell ismerni, illetve tudatosan kell kezelni a problémát.
Nem gyom, csodát tesz a szervezettel: 9 kincs az őszi erdőből, amit akár télire is eltehetsz A következő immunbombákat egy séta alatt is begyűjtheted.