Egyszerre derül ki, hogy ki rendezi a 2024-es és a 2028-as olimpiát

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptember 13-án jelenti majd be, hogy mely ország(ok) rendezhetik meg a 2024-es mellett a 2028-as nyári játékokat.

2017. július 17. 15:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A korrupciós vádak miatt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság felfüggesztette Frankie Frederickset A gyanú szerint 300 ezer dollárt kapott azért, hogy Rióban lehessen az olimpia.

Friss hírek
4 forró ital adventre - hogy ne fázzunk
14 virág titkos jelentése: mit szimbolizálnak karácsonykor?
A megfázás mítoszainak vége
Kínai horoszkóp 2018: fény az alagút végén! Jön a Kutya éve!
Fölszállott a páva - Újabb hat produkció a középdöntőben Újabb hat produkció jutott a Fölszállott a páva 5. évadában a középdöntőbe a péntek esti második, a Duna televízióban élőben közvetített elődöntőből
6 mód, hogyan lehet teherbe esni Ha a gyermekre vágyó nő 2-3 hónap után sem esik teherbe, a pár biztosan elkezd azon gondolkodni, hogyan változtathatnának a helyzeten. Íme 6 egyszerű, de fontos tanács, az áldott állapotba kerüléshez! ...

WEC technológia segíti a paralimpikont A világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a társadalmi felelősségvállalás számos területén is szerepet vállaló Toyota, amely nem mellesleg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kieme...

Top hírek:
Több robbantás Egyiptomban: legalább 235 halott Ima közben támadtak meg egy mecsetet.
Már legalább 184 halottja van az egyiptomi robbantásos merényletnek Az áldozatok számáról ellentmondásosak az első hírek, de nem kizárt, hogy félszázan is meghalhattak és legalább nyolcvanan megsebesültek.
B.meg, zsurnalisztagiliszta elég csúnyát bakiztak a Bahartnál A hajózási cég állítása szerint tévedésből, véletlenül kapott meg egy félkész választ a 24.hu a Baharttól nagyon mást nem is lehet mondani egy ilyen kacifántos szövegre.
Az RTL Klub műsorvezetője szakított párjával - Már külön is költöztek Fördős Zé és kedvese, Martina szakítottak.
Két veszekedő férfi miatt kellett kiüríteni a londoni metrót Lövöldözés miatt riasztották a rendőröket, de úgy tűnik, csak pánik volt.
Utolsó heteit a kórházban töltötte - Latabár Kálmán súlyos betegségben szenvedett Képeken a legendás, nagy magyar nevettetők.