Mit ír ez a gyerek? Képes útmutató az emotikonok világához

Örömkönnyekben úszva A képen látható könnyező arcot sokan összekeverik a szomorúság könnyeivel, de valójában ez az arc a féktelen jókedvet

2017. július 17. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Reggel ezért érdemes meleg vizet inni A legtöbben egy forró teával vagy kávéval indítjuk a reggeleket, hogy könnyebben tudjunk felébredni. Ha ezen kívül iszunk egy pohár vizet is a reggeli órákban, az valószínűleg hideg, pedig sokkal egészségesebb lenne, ha egy csésze meleg vízzel... ...
Nyilasi: Sallai Roland lesz Gera utóda! A hetvenszeres válogatott Nyilasi Tibor a 21 éves Sallai Rolandban látja Gera Zoltán utódát a magyar válogatott középpályás irányítói posztján.
Tragédia Kaposváron: Kilenc emeletet zuhant Richárd Nem tudta feldolgozni kisfia halálát.
Édesanyja mentette meg Kulcsár Edina életét Az Ázsia Expressz szereplője asztmás, de csak a mama parancsára vitte magával a gyógyszerét. Belegondolni is rossz, mi történt volna vele a spray nélkül...
Hallókészülékkel, természetesen A statisztikai adatok szerint a világon minden tizedik ember él együtt a hallássérülés valamilyen formájával. Magyarország lakosságának egytizede, azaz nagyjából egymillió ember nagyothalló. Elgondolkodtató adat, hogy ebből alig két-háromszázezer... ...
Kollégái összeomlottak a Jóban Rosszban színészének halálhírére Benkő Géza szerethető figurát játszott a Jóban Rosszban sorozatban. Kollégái összeomlottak, amikor megtudták: 48 évesen örökre elment.

Top hírek:
Jeleket küldött az eltűnt tengeralattjáró Hét, sikertelen műholdas hívást kapott az argentin védelmi minisztérium szombaton.
Pont a netre csatlakozott egészségügyi eszközöket támadják A digitális adatok, az internetre csatlakoztatott eszközök az egészségügyben lehetnek a jövő legnagyobb kibercélpontjai?
Mennyei almás rétes, ahogy Ausztriában készítik: ropogós tészta, csodás töltelék Az Apfelstrudel, avagy szomszédaink almás rétese méltó vetélytársa a miénknek.
"Igazságtalanság magasiskolája" - Az X-Faktor kiesője miatt háborognak a nézők Ez történt az X-Faktor utolsó előtti adásában.
Tóth Gabi: Nem hiszem, hogy Vera kimérten fog majd véleményezni Szerintük nem lesz furcsa, hogy egy műsorban szerepelnek, mivel már rengeteg mindent megéltek közösen.
A magyar mentőautók átlagéletkora 7 év alá csökkent A 2011-es 8,3 évről 6,9 évre csökkent az Országos Mentőszolgálat mentőautóinak átlagéletkora az elmúlt évek fejlesztéseinek és többletforrásainak köszönhetően - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek.