Újabb horvát focistát szerződtetett a Puskás

Josip Knezevic Eszékről érkezik Orbán falujába.

2017. július 17. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Messi és Ronaldo is a magyarokat üldözi Az élvonalbeli bajnoki mérkőzéseken szerzett gólokat tekintve Puskás Ferenc a világ legeredményesebb labdarúgója a sportág történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) összesítése szer...
Pintér Attila, aki az NB I-ben mindenki másnál kevesebb fiatal focistát enged pályára, azt mondja, több lehetőséget kellene adni a fiataloknak A Puskás Akadémia vezetőedzője tényleg ezt mondta az M4 Sportnak. Arról is beszélt, hogy meg kell változnia a lelátói habitusnak, annak ellenére, hogy a csapatának nincs is szurkolótábora.
A Kúria döntött, Mészáros Lőrinc nem titkolhatja tovább, mire mentek el a felcsúti tao-milliárdok Azt már korábban is kimondták, hogy a tao közpénz, most konkrétan a Puskás Akadémia ügyében is döntöttek.
X-Faktor: Berta Dani elmondta, mihez kezd a kiesése után Puskás Peti mentoráltja műszempillastylist és masszőr is volt, de most új dolgot talált ki.
Könnyek a színfalak mögött - így búcsúzott az X-Faktor szombati kiesője - videó Az X-Faktor szombati ötödik élő show-jában Berta Dániel búcsúzott, Puskás Péter mentoráltja Tóth Bettinával párbajozott, de alulmaradt. Így már csak négy induló van versenyben, Radics Gigi mentoráltja...
Puskás Peti: Bárhova nézel, szidnak az emberek Nehezen viseli az X-Faktorral járó kritikákat a mentor.

Hárman mentek üres kapura, gól helyett egymást rúgták fel Ha a helyzetek kihagyásáért járna Puskás-díj, hazavihetnék örökre.
Vicces! Németh Lajos Puskással azonosította be Magyarországot Ezért mondom, hogy Puskás öcsi - Németh Lajos megörült, mikor alkalmi fuvarosukkal sikerült megértetni, melyik országból jöttek.
Baleset történt a Hős utcánál Az 1-es villamos helyett pótlóbuszok járnak a Népliget és a Puskás Ferenc stadion között.
Visszajött a tábor és a balhé Folytatódik a FerencvárosVideoton versenyfutás a labdarúgó NB I-ben. A Vidi gond nélkül lelépte a Mezőkövesdet, a Fradit viszont a visszatért közönség hajszolta győzelembe a Debrecen ellen a 15. fordu...
Honvéd - Puskás Akadémia 4-3 Videó Nagyot hajrázva nyert a Honvéd a Puskás Akadémia ellen Sun, 11/05/2017 - 19:51
X-Faktor: Puskás Petinek két mentoráltja közül kellett választania Nehéz helyzetbe került a mentor: Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel kerültek párbajhelyzetbe.