Évekig időzített bomba lehet a testeden: könnyen daganatáttétek megjelenéséhez vezethet

A betegek száma ezen a téren is egyre nő, pedig mindig felhívják a figyelmet a veszélyekre.

2017. július 17. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Appra magyar!: Alig hitte el, hogy nyert 2 milliót! Alig hitték el, hogy megnyerték a 2 millió forintot az Appra magyar! csütörtöki adásában - mesélte a szerencsés nyertes és anyukája a stúdióban.
Szandiéknál két hétig élt egy hajléktalan Nem sokkal azután, hogy Szandiék beköltöztek a házukba, véletlenül kiderült, hogy két hete éjszakánként egy hajléktalan húzza meg pincéjükben magát. Mikor kiderült az illető sorsa, amit Szandi meg is könnyezett, hagyták, hogy ott legyen még egy darabig, sőt segítettek is neki.
Kasza Tibi: mit ér a sör, ha nem tudod kiposztolni? Az emberek hamarabb lemondanak az alkoholról és a szexről, mint az internetről egy hónapra. Az Appra magyar! sztárjai is jól eltalálták a köz véleményét.
Fresh Andi őszinte vallomása: ˝voltam szerető˝ Vajon be kell-e vallani az egy éjszakás kalandot? Így szólt a kérdés az Appra magyar!-ban. A nézői vélemények megismerése után vallotta be Andi, hogy ő bizony volt szerető...
Kiderült, ki nyerte a Konyhafőnök VIP-t! A Konyhafőnök VIP második szériájának döntőjéig Dobó Ági és Anger Zsolt jutott, végül előbbinek sikerült győzedelmeskednie jelentette be a műsor véégén Fördős Zé. A korábbi szépségkirálynő ugrálva fogadta a hírt, látszott rajta, alig hiszi el, ami vele történt. El is pityeregte magát a boldogságtól.
Tények röviden 3, 2017. november 24., péntek ...

Top hírek:
Az RTL Klub műsorvezetője szakított párjával - Már külön is költöztek Fördős Zé és kedvese, Martina szakítottak.
Utolsó heteit a kórházban töltötte - Latabár Kálmán súlyos betegségben szenvedett Képeken a legendás, nagy magyar nevettetők.
Kegyetlen, orosz alvásmegvonás-kísérlet: bent ragad az emlékezetben a szörnyű fotó Belegondolni is borzalmas, milyen lehet hetekig alvás nélkül élni.
Trumpnak volt bőr a képén: a színész feleségét is megpróbálta ágyba vinni Billy Baldwin a Twitteren mesélte el a vérlázító sztorit.
5 évvel rövidebb ideig élnek a magyarok az egészségügy helyzete miatt Az alulfinanszírozott egészségügyi rendszer miatt sokkal rosszabbul teljesítünk az uniós átlagnál.
Mutatjuk a jövő év legdivatosabb esküvői ruháit - Csábos, nőies darabok hódítanak majd 2018-ban A hercegnős csodák mellett a vonzóbb, szexibb ruhák is előtérbe kerülnek jövőre.