Mindent vitt a Vizes VB megnyitója

Hiába a sok fikázás, a számok nem hazudnak: a Vizes VB megnyitója volt a legnézettebb műsor pénteken.

2017. július 17. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A vizes vb megnyitójára nem jött el, februárban viszont Budapestre érkezik a skót énekesnő Emeli Sandé tavaly júliusban amúgy is csak pár dallal érkezett volna, most viszont teljes koncertet ad.
Nemzetközi díjat nyert a vizes vb megnyitója Két kategóriában is díjazták a budapesti rendezvény nyitóeladását a rangos Bea World - Best Event Awards ünnepélyes díjátadó gáláján.
Mégis elbontják a Batthyány téri betonszörnyet Úgy volt, hogy ott marad, de végül munkagépek estek neki a vizes vb egyik utolsó mementójának.
Az 50 milliós játszma - 23. adás 3. rész Vizes vb, Tolkien, világító bogarak - Móni és Atesz semmit sem bízott a véletlenre, biztonsági játékot játszottak, így viszont a millióik is apadtak. Hogy végül vittek-e haza nyereményt, megtudhatod a...

Gyurta és Kapás is a lelátóra szorul a felújított Komjádiban A vizes vb előtt átadott felújítás után a sportolók nem tudják használni az új beléptetőrendszert.
Seszták Miklós megmagyarázta, miért nem drágult valójában a vizes vb A miniszter szerint felesleges túlzás a költségekbe beleszámolni a világbajnokságra épült Duna Arénát.
Ki kell adni a titkolt szerződést, ami alapján Hosszúék használják a Duna Arénát A nyári vizes vb-t szervező Bp2017-nél eddig a szerződés létezését is tagadták.
Mindjárt beköszönt a tél, de a vizes vb még mindig drágul Most közel 28 millió forinttal.
Aranyemberek 1. adás Az Aranyemberek első adásában két sikeres vizilabdázó, Keszthelyi Rita és dr. Kiss Gergely meséltek sikereikről és küzdelmeikről. A vizes vb gólkirálynője emellett ellátogatott egykori iskolájába, Ger...