Háznak rohant egy autó Körmenden

A balesetben hárman sérültek meg.

2017. július 17. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Fehérvár nyert, a Körmend kikapott Belgiumban Felemás magyar nap a férfi kosárlabda Európa Kupa szerdai meccsein.
A Körmend már páholyban van

Friss hírek
HVG-s zenetörténet
Januártól közjegyző előtt is intézhetők öröklési ügyek Januártól már nem kell bíróságra menni, ha az örökösök a végrendelettől eltérően akarnak örökölni, de vannak vitás kérdések, az ügy közjegyző előtt is intézhető peren kívüli eljárásban – mondta Böröcz Helga közjegyző az M1 szombati műsorában
Az új veszedelemről A sokszor mesterségesen kreált kisebbségek (ld. genderek) alapjogainak dogmatikus védelme egy idő után a többség jogainak rovására megy.
NB I - Kiütéses Videoton-győzelem Debrecenben Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16
Valaki ma milliárdos lett Volt ötös az ötöslottón, majdnem másfél milliárd forint a nyeremény.
Érthetetlen, miért hisz Vonának a balliberális értelmiség Érthetetlen, hogy miért dől be Vona Gábornak, a Jobbik elnökének és a pártnak a balliberális értelmiség, Európában sincs olyan folyamat, amely azt mutatná, hogy a baloldal "összebútorozna" egy szélsőjobboldali párttal - mondta Galló Béla politológus az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában

EK: visszavágott az Alba Fehérvár, továbbjutott a Körmend A Szolnoki Olaj a tabella élére ugrott a Karpos legyőzésével.
Európa Kupa: majdnem húsz pontot szórakozott el a Körmend Az első félidőt teljesen uralta a magyar csapat, de szünet után hagyta felzárkózni ellenfelét.
Körmendi mámor, szombathelyi bú a nyugati El Clásicón Lassan a legendás csaták közé emelkedik a Körmend-Falco kosárütközet, amelyet szombaton a körmendiek nyertek 15 ponttal.

Top hírek:
Februárban két bombát dobhat le Simicska Orbánra - ezzel rémisztget a Magyar Idők A Magyar Idők szerkesztősége úgy érzi, itt van vége hosszú meccsüknek a Magyar Nemzettel, amelyet megnyertek. A cikk legérdekesebb része azonban a jövőről szól: a G-nap harmadik évfordulóján fedi fel Simicska Lajos, mivel tudja megtámadni Orbán Viktort?
Nyálkás, ronda novemberi időnk lesz ma Bár ez nem vigasztal senkit, pont olyan időre lehet számítani, mint amilyet egy átlagos november 18-tól megszokhattunk.
Megszerettük a fideszes politikusokat Ádertől Orbánon át Rogánig mind jelentősen szimpatikusabbak lettek a fideszes politikusok egy hónap alatt, míg az ellenzékiek Karácsonytól Szélen át Vonáig, Molnár Gyuláig ellenszenvesebbek.
Hargita megyében annyi medve van, mint Finnországban Hargita Megye Tanácsának kezdeményezésére közvitát szervezett pénteken a szenátus környezetvédelmi bizottsága a medvekérdésben – tájékoztat közleményben az RMDSZ
Gyurcsány schmitteli Botkát: fizessenek a gazdagok! Stand up comedis elemekkel dúsítva mutatta be Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt választási programját Salgótarjánban.
Radó Péter: Az iskola a tanulás egy jelentős részéből kiszorul Nem tudjuk megjósolni, mi vár a negyedik ipari forradalom nyomán a mai gyerekekre, az oktatásnak arra kell képessé tenni őket, hogy alkalmazkodni tudjanak a ma még nem is látható világhoz. Az iskola funkciói a közeljövőben alapvetően megváltoznak, az egyéni tanulói utak, a bármilyen helyzetben felhasználható készségek kerülnek előtérbe.