Merészet lépett Barcelona az airbnb-zők ellen

Hamarosan eltűnhet a barcelonai szálláshirdetések jelentős része a szállásmegosztó oldaláról.

2017. július 17. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szomorú: visszavonul a Barcelona legendája A spanyol válogatottal és a katalán együttessel is rengeteg szép sikert ért el.
Tovább szenved Hangával a Barcelona Ezúttal a török Anadolu EFES tréfálta meg a Barcelonát az Euroligában.
Hanga Ádám nem tagja a vb-selejtezőre készülő válogatottnak A Barcelona kosarasa ezúttal a klubját választotta a válogatott helyett.
Nagy dobásra készül a Barcelona A katalánok az egyik közvetlen riválistól erősítenék meg az amúgy sem gyenge támadósorukat.
Hanga Ádám vezérletével nyert a Barcelona Nemcsak a szája járt a magyar kosárlabdázónak, amikor jobb teljesítményre vágyott, meg is mutatta mire gondolt.
Ezúttal nem Messi vagy Suárez volt a Barcelona nyerőembere Rangadót nyert az FC Barcelona a La Liga 11. fordulójában a Sevilla ellen.

A 90 éve született Kubala Lászlóra emlékeztek a Ferencvárosnál A Barcelona 90 éve született egykori sztárjára, a Ferencvárosból indult Kubala Lászlóra emlékeztek pénteken ünnepség keretében a Groupama Arénában, ahol egy vándorkiállítás nyílt a legendás labdarúgó ...
Durván beszólt csapatának a Barcelona magyar sztárja Hanga Ádám nem fogta vissza magát, amikor az újságírók kérdezték.
A Barcelona két játékosa is belesérült a BL-meccsbe Mindegyiküknek a combja miatt kell több hetet kihagynia.
A télen elveszítheti egyik játékosát a Barcelona Hazai környezetben folytathatja pályafutását a labdarúgó.
Már nyolc pont a Real Madrid hátránya a Barcelona mögött Pocsékul kezdte az idényt a Real Madrid Mon, 10/30/2017 - 10:16
Kettészakadt Barcelona Tüntetnek Barcelonában, a város kettészakadt, állandóak a demonstrációk Katalónia elszakadása mellett és ellen is. Több helyen a rendőrségnek kellett megakadályozni, hogy a két párt tüntetői összevere...