Megérkezett Budapestre Netanjahu, Lázár János fogadta a reptéren

1989 óta nem járt nálunk hivatalban lévő izraeli miniszterelnök, most európai turnéja során Macron után Orbán fogadja majd Benjamin Netanjahut.

2017. július 17. 18:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Kúria-terv Nem gondoltam volna soha, de csütörtöki nyilatkozata után valószínűnek tűnik, hogy az igazságszolgáltatás szervezeti/igazgatási ügyeiben a Magyar Hírlapból tájékozódik Lázár János.
Még a kormány asztalán egy radikális adóváltoztatás Négy éve került elő először az egy számjegyű szja, most Lázár János beszélt róla.
A Ferihegyi gyorsvasutat a következő 4 év közlekedéspolitikai prioritásának nevezte Lázár János - a nap hírei A miniszterelnök fontosnak tartja, hogy a Magyarországon tevékenykedő cégek a dolgozók tudásába és képzésébe is befektessenek. A pedagógusok is ingyenesen kaphatják meg az influenza elleni védőoltást.
Levegőben lóg az összes uniós támogatásunk felfüggesztése Durván megdrágult beruházásokat vizsgálnak hamarosan a brüsszeli ellenőrök. Megnézik, működik-e a Lázár János vezette tárca közbeszerzési ellenőrzési rendszere.
Tétje van a választásnak Magyarország és a magyar értékek védelmezéséről beszéltek a Fidesz vezető politikusai a párt huszonhetedik, tisztújító kongresszusán. Kövér László sorsdöntőnek nevezte a 2018-as parlamenti választást....
Kell-e tulajdonképpen magyar euró? Összejöhet egy Lázár János Balázs Péter vita.

Lázár János: ez a hozzáállás elfogadhatatlan Magyarország elleni fellépésről, Soros György befolyásáról, a zaklatási ügyekről, a 3-as metróról is beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján, a...
Lázár János egy jobbikos miatt találkozott Orbán vejével videó Teljesen világos, hogy Tiborcz István nem nyer közbeszerzéseket állítja Lázár János, aki arról is beszélt, hogy a hatalommal való visszaélés egy ősi betegség.
Orbán veje igazi úriember, kifizette Lázár János fogyasztását is
Keveslik a béremelést az egészségügyben Lázár János a múlt héten jelentette be, hogy 79 ezer szakdolgozó és 16 ezer szakorvos bérét emelik meg novembertől. Ez azonban még mindig nem elég... ...
A kormány célja, hogy egyre több munkát bízzon az agrárkamarára Lázár János elmondta, a kormány azt javasolja a törvényhozásnak, hogy számos ügyben az agrárkamara legyen a magyar agrárium fontos szereplője.
Európa legbiztonságosabb és leggyorsabban fejlődő térségének nevezte Közép-Európát a miniszterelnök - a nap hírei Novembertől jelentősen emelkedik az egészségügyi dolgozók bére - jelentette be Lázár János. Nem ír ki előrehozott helyi parlamenti választásokat Katalóniában a katalán elnök.