"Index: így lett egy kiegyensúlyozott lapból csicskatroll portál"

Vajon mennyire lesz az majd hiteles, hogy amikor magyar sportolók komoly sikereket érnek el a vizes vb-n, akkor az index.hu újságírója a lap hasábjain fog örömködni? Semennyire.

2017. július 17. 18:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Januártól közjegyző előtt is intézhetők öröklési ügyek Januártól már nem kell bíróságra menni, ha az örökösök a végrendelettől eltérően akarnak örökölni, de vannak vitás kérdések, az ügy közjegyző előtt is intézhető peren kívüli eljárásban – mondta Böröcz Helga közjegyző az M1 szombati műsorában
Gól nem volt, csak durvaság a madridi derbin A Real és az Atlético döntetlenje a Barcelonának a legjobb. Már tíz ponttal megy a bajnokságban.
X:Faktor: ByeAlex szerint előző évadok nyerteseinek titka az volt, hogy mind énekesek voltak A tét a döntőbe jutás volt.
Hoppá, hoppá Lejárt a műszak, szisszen a szombat este. Köszi a figyelmet, jó éjt!
Csónakkal akartak az országba jönni a menekültek Tíz embert fogtak el Csongrád megyében.
Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületében bővíti ingatlanportfolióját az OTP Ingatlanbefektetési Alap A hazai piac meghatározó befektetési alapja, az idén novemberben 15 éves és immár 200 milliárd forint nettó eszközértékű OTP Ingatlanbefektetési Alap megvásárolta a XIII. kerületi váci úti irodafolyosó egyik kiemelt épületét, a BSR Center irodaházat.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Etető - Sebes György: Sztárok és egy kakukktojás A nézők beetetése szünet nélkül folytatódik. Ami persze így nem pontos, hiszen a lényeg épp a szünet. Amikor jönnek a reklámok.
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.