Megkönnyebbült, amikor a Barca edzője lett

Valverde annak örül, hogy nem kell Messi ellen felkészítenie a csapatát. Sőt még élvezheti is a játékát.

2017. július 17. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Real és a Barca kerete sem ér annyit mint a Cityé Guardiola csapatán kívül egy másik angol együttes kerete is drágább, mint a spanyol óriásoké.
Szenzáció: ő lehet a Barca következő sztárigazolása A madridi riválisát gyengítheti meg a katalán alakulat.
Messiék motiválják a barcelonai magyar focistát Tizenkét éves koráig a Barca futballiskolájában nevelkedett Mari Zoltán, aki kikerülve onnan, továbbra is a katalán utánpótlásban pallérozódik. Szülei sok áldozatot hoznak érte.
Meglepetésember döntötte el a Barca rangadóját - videó A gránátvörös-kék alakulat a Sevillát látta vendégül a spanyol bajnokságban.
Hallgatott a Barca Hangára, győzelem lett a jutalma Nagyszerű védekezéssel alapozták meg a katalánok a régen várt sikert.
Keményen bírálta a Barca védekezését Hanga Ádám Egy spanyol rádióadónak mondta el őszinte véleményét.

Óriásit égett Madridban azeri ellenfele ellen az Atlético Óriási bajban Diego Simeona csapata, gálázott a PSG, leikszelt a Barca.
Ter Stegen bravúrjai kellettek a rekordot jelentő Barca-sikerhez Persze Messi is meglőtte a szokásos gólját, már 12-nél tart.
Messi szállította a Barcelona győzelmét Fontos meccsen nyert a Barca, botlott az Atlético.
De miről fogunk így vitatkozni a Barca-Real meccsek után? A spanyol bajnokságot is eléri a technikai forradalom, jön a videobíró.
Drámai fordítás és tartalékos Barca-henger a Király Kupában Voltak érdekes eredmények Spanyolországban.
Harry Kane: nagyra nőtt Rooney, a defektek nélkül 120 gól három és fél év alatt nem hazudik, itt bizony a Real, esetleg a Barca következő 9-esét látjuk. Mitől jobb az elmúlt 15 év legjobb angol csatáránál?