Nem tudják eladni a teniszlabda nagyságú gyémántot

2015-ben Botswanában találták a hatalmas csiszolatlan gyémántot.

2017. július 17. 19:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Martin Schulz adott egy új esélyt Merkelnek Annak ellenére, hogy ellenzéki szerepre készültek, az SPD hajlandó tárgyalni a kormányalakítás előmozdításáról a CDU/CSU pártszövetséggel - azonban az utolsó szó a tagságé lesz, vagyis megegyezés esetén pártszavazást tartanak a végleges döntésről.
Vége a kurdok amerikai támogatásának Donald Trump amerikai elnök elrendelte, hogy Washington ne küldjön több fegyvert a szíriai kurd Népvédelmi Egységek (YPG) nevű milíciának, amelyet Törökország terrorszervezetnek tart - jelentette be Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter.
Moszkva tényleg nem tudja, mihez kezdjen a szakadárjaival Donyeck segítségképp megszállta Luganszkot, amelynek vezetője Moszkvába sietett. A Kremlnek nincs használható rendezési terve Kelet-Ukrajnára.
Szökött tigris sétálgatott Párizs utcáin A nagymacska egy belvárosi cirkuszból szökött meg péntek délután.
Mégis megmentik Merkelt a német szocdemek? Az elnök felszólítására az SPD is átértékeli eddigi álláspontját: akár koalícióra is készek Merkelékkel. De a végső szót a párt tagsága mondja ki.
Szíriai kurdok: Obama még fegyvert adott nekik, Trump most ezt beszünteti Az egyik elnök felfegyverzi és ellenállásra buzdítja őket, a másik leállítja ezt, és csávában hagyja őket nem először és nem utoljára történik ez meg az Amerika által támogatott erőkkel. Most épp egy szíriai kurd szervezet volt soron.

Top hírek:
Több robbantás Egyiptomban: legalább 235 halott Ima közben támadtak meg egy mecsetet.
Két veszekedő férfi miatt kellett kiüríteni a londoni metrót Lövöldözés miatt riasztották a rendőröket, de úgy tűnik, csak pánik volt.
Letette esküjét az új zimbabwei elnök Mugabe nem ment el, pénzügyminiszterét pedig durván megverték a börtönben
Így tették szerethetővé Németországban az otromba vásári betontömböket fotó Ha már mindenképpen szükség van betontömbökre a biztonsághoz, legalább nézzenek ki valahogy.
Nem Kína nyeri az űr meghódításáért folyó versenyt Amikor a világűr kereskedelmi jövőjéről beszélünk, Kína versenytársai nemcsak az amerikaiak vagy az oroszok, hanem olyan magánvállalatok is, mint a Space Exploration Technologies vagy a Blue Origin - ilyen megközelítésben pedig Kína előnye sokkal kevésbé nyilvánvaló.
Sebastian Kurz elégedett a koalíciós tárgyalások menetével Sebastian Kurz osztrák kancellárjelölt elégedettnek mondta magát csütörtökön a konzervatív Osztrák Néppárt és a jobboldali radikális Osztrák Szabadságpárt között a koalícióalkotásról folyó tárgyalások menetével.