Olaszország megfúrta a Sophia műveletet

Az országban lévő menedékkérők áthelyezésének felgyorsítását akarhatják így elérni.

2017. július 17. 19:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Esküvő volt a szívműtét előtt álló ötéves kislány kívánsága Sophia rövidke élete nagy részét kórházban töltötte.

Friss hírek
A tendernyertes visszatér: több mint 3 milliárdos fejlesztés a Postánál Az a cég nyert a Magyar Posta elektronikus kézbesítési rendszerének kiépítéséről szóló 3,25 milliárdos közbeszerzésén, amelyik nemrég az italautomaták felügyeleti egységének telepítésétről szóló pályázaton is befutott. Méghozzá a Rogán Antal szabadalmát jegyző alvállalkozóval.
Gyurcsány Matolcsy szemeivel viccelődött Polt Péterre pedig már csak tyúkpereket bízna.
Elvis Presley bibliája is megtekinthető a washingtoni Bibliamúzeumban
Arsenal - Tottenham 2-0 Wengerék nyerték a londoni derbit Az Arsenal megérdemelten nyerte a londoni rangadót Sat, 11/18/2017 - 15:25
A polgármester beszólt Szijjártó telefonos kampányának Dráveszerdahely vezetője szerint akkor kellett volna konzultálni, amikor 11 milliót elvettek tőlük.
A zimbabwei elnök ellenes megmozdulást tartottak Hararéban

A fiatal nő megmutatta, amit eddig senki: így hagy nyomot a testén az alkotás J. Sophia Sanner képei felfedik a művészet másik oldalát.
Sophia, az első robot, ami állampolgárságot kapott Szaúd-Arábia felháborodott: kivételezettebb helyzetben van a humanoid, mint a nők.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
A második szívroham megelőzése: 7 dolog, amit muszáj megtenni Az utókezelés és a rehabilitáció nagyon fontos a további rohamok elkerüléséért.
A baloldal továbbra is félrevezeti az embereket A Fidesz mindenkit arra kér, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban.
Hat bombázót küldött ma Moszkva az Iszlám Állam ellen Hat Tu-22M3-as hadászati bombázó mért légicsapást az Iszlám Állam (IÁ) objektumaira a szíriai Abu-Kemál város közelében közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.
Gyorskorcsolya VK - Továbbjutottak a magyar váltók A magyarok legfőbb célja a staféták sikeres kvalifikációja volt.
A fotósok előtt bukkant ki a spanyol műsorvezető melle – Fotók! Adriana Abenia eleinte észre sem vette, hogy mekkorát villant.