Például a Batman is jobb lenne női főszereplővel

Nem látom be, miért kellene megállni a Dr. Who-nál, elmerengtem, mely ikonikus film/sorozat működne izgalmasan női főszereplővel. 

2017. július 17. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Bővített változat - Kritika Zack Snyderék igyekeztek kijavítani Az Acélember hibáit, de ehelyett csak négyzetre emelték azokat egy fontoskodó filmmonstrumban.
Hasfelmetsző Jackkel küzd Batman az új animációs filmjében Előzetest kapott a Warner új alkotása, amely a viktoriánus korba repíti a denevérembert.
A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szup...
A pletykák szerint a Rocksteady következő játékában Superman lesz a főszereplő Miután a csapat lazán sikerre vitte a Batman nevet most úgy néz ki, hogy az Acélember felé tekingetnek.
A világ legmenőbb nevű városának története Batman Törökországban található, 350 ezren lakják, és amikor elnevezték így, a képregényhős már bőven létezett és népszerű volt.

Batman és Robin - Kritika Amikor a Sötét Lovag tollboák közepette szállt a sírba.
Mindörökké Batman - Kritika Amikor a Sötét Lovag először állt vásári komédiásnak.
Saját filmet kap Batman szuperzsoldos ellensége Készül a Deathstroke-mozi, amelynek már a rendezője és a főszereplője is megvan.
Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.
Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.
Óriási baki: halott orosz diplomata képe került bele az új Batman-játékba A Telltale fejlesztői a 2016 decemberében meggyilkolt törökországi orosz nagykövetről, Andrej Karlovról készült fotót is betették a játék egyik részébe. A felhasználók felháborodtak, a Telltale bocsá...