A foltok is mások Nyugaton?

Legújabban Csehországban igazolták a vizsgálatok, hogy a közép-európai piacokra szánt termékek összetétele és súlya is különbözik a Nugyat-Európában árusítottakétól. A kezdeményezés, amely februárban, Pozsonyban indult amikor is tesztekkel támasztották alá, hogy a Szlovákiában és Ausztriában is azonos márkanév alatt forgalomba hozott élelmiszerek Ausztriában jobb minőségűek , mára egyre nagyobb méreteket ölt, s ebből kifolyólag egyre nagyobb botránnyá dagad.

2017. július 17. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elgyengült Európa, Budapest jól teljesített Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók pénteken.
A Nyugat-Balkán jelenleg a kémek paradicsoma Szerbia telis-tele van külföldi ügynökökkel. A Nyugat részéről úgy Koszovó kapcsán, mint a térségben meglévő látens válsággócok a sznadzsaki muszlimok minap bejelentett függetlenedési szándékát, a ba...
Embercsempészettel foglalkozó bűnszervezetet számoltak fel Bulgáriában A bolgár hatóságok felszámoltak egy bűnszervezetet, amelynek tagjait azzal vádolják, hogy migránsokat csempésztek Nyugat-Európába jelentette be a bolgár ügyészség szerdán.
Szépen viszik a Skodákat Októberben világszerte 107 400 darab személygépkocsit adott el a Skoda Auto, 9,7 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - közölte a legnagyobb cseh autógyár kedden. Nyugat-Európában összesen...
Mínuszban zártak a nyugat-európai piacok Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
Szijjártó: Aki magyarnak születik, maradhasson is magyar Szerinte Nyugat-Európában olyan döntések születnek, hogy kevesebb legyen a keresztény.

Vasárnap kongresszust tart a Fidesz - háttérelemzés Európában példa nélküli - legutóbb talán a II. világháború okozta sokk, az újjáépítés korában volt jellemző a Nyugat-Német és a francia belpolitikában - hogy egy kormányzó párt mögött az emberek széle...
Az EU is támogatja a független újságírást Az Európai Unió 7,5 millió euróval támogatja a független újságírást a Nyugat-Balkánon.
Döbbenetes felvétel: többen meghaltak, miután leomlott egy panelház sarka Leomlott egy nyolcemeletes panelház sarokrésze csütörtökön a nyugat-oroszországi Izsevszk városában, a romok alól eddig négy halálos áldozatot emeltek ki - jelentette az Interfax orosz hírügynökség.
Újabb magyar kamionost támadtak meg migránsok Újabb magyar kamionost támadtak meg a bevándorlók Nyugat-Európában - erről ír egy férfi az interneten, és képeket is csatolt egy szétvágott teherautó-ponyváról.
Példabeszédek..! KDNP: A Nyugat alkonya MSZP: Akit Önök megvédenek, az mindig rosszul jár LMP: Minden család számít!
A nemzeti díszletépítés rendszerei, 1. rész: A Nyugat kultusza Mi történik Magyarországgal, hogyan távolodhattunk el ennyire a nyugati demokratikus úttól? Lehetne ezt csak a politikusokra meg az elitre kenni, most mégsem ezt tesszük. Két részben megnézzük, miért ...