Daniel Radcliffe egy kirabolt turista segítségére sietett

A színész tényleg ott járt, mikor egy férfit késsel vágtak meg Londonban, és kitépték a kezéből a táskáját.

2017. július 17. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A magyar mozikban is a Fűrész 8 az új kedvenc A horror lenyomta az Űrvihart, miközben a Daniel Radcliffe-féle Dzsungel és George Clooney Sburbiconja is gyengén kezdett.
Dzsungel - Kritika Daniel Radcliffe egy dzsungelben küzd az életéért, ahol az életösztönök mellett színészi kvalitásai is felszínre törnek.
GameStar Filmajánló - Fűrész: Újra játékban, Dzsungel és Suburbicon A héten mindenkivel keményen bánik az élet a mozivásznakon: újabb kínzásokat hoz a Fűrész franchise folytatása, Daniel Radcliffe a dzsungelben próbál meg túlélni, míg Matt Damon a családját védi minde...
Daniel Radcliffe félt a szextől Már híre-hamva sincs a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe régi énjének. Az angol színész új, Dzsungel című filmjében egy olyan férfit játszik, aki az esőerdőben eltévedt, közben majdnem éhen hal,...
Túlélőthriller Daniel Radcliffe-el Dzsungel: ausztrál-kolumbiai koprodukcióban készült film.
Roger Federer sem sebezhetetlen, kiesett Londonban David Goffin életében először győzte le a svájci ikont.

Síró gyerekük miatt akarnak kilakoltatni egy magyar családot Londonban A szomszédok panaszkodtak, a főbérlő cég kilakoltatással fenyegeti őket.
Moody's: jelentősen csökkent a magyar gazdaság külső sérülékenysége Jelentősen csökkent a magyar gazdaság külső sérülékenysége, és ez is a "Baa3" befektetési ajánlású, stabil kilátású osztályzattal nyilvántartott szuverén magyar adósprofil pillérei közé tart...
Katalán válaság - Lavrov cáfolja az orosz beavatkozást "Madrid és London merő szenzációhisztériával igyekszik elterelni a választók figyelmét."
Felejtsük el Mo Farah-t, itt van Sir Mo Farah Londonban, a Buckingham-palotában érte a megtiszteltetés a sztáratlétát.
Lemaradnak-e az olaszok a vb-ről - sportműsor a tévében Egygólos hátrányból kezdi a világbajnoki pótselejtezőt az olasz labdarúgó-válogatott, Londonban folytatódik a tenisz ATP-vb - hétfői élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
Federer győzelemmel, Nadal kupával kezdte a vb-t A svájci két szoros szettben nyert Londonban.