Este 7:59

Magyarország rendezi a 2024-es rövidpályás úszó-világbajnokságot; eltűnt Kovács Béla; megérkezett Budapestre Benjamin Netanjahu. A nap legfontosabb hírei.

2017. július 17. 19:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vádat emelhetnek a kémkedéssel gyanúsított képviselővel szemben Még novemberben vádat emelhetnek Kovács Béla, a Jobbik kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított európai parlamenti képviselője ellen közölte a Magyar Idők.

Friss hírek
Trump meghívta a Fehér Házba a kosárcsapatot, inkább edzeni mentek Már régen megkezdődött a szezonra való felkészülés, így jobb dolguk is akadt.
A Gólyahír Egyesületnél félezer házaspár vár türelmesen gyermekre Sok gyermeket hagynak a kórházban a vér szerinti szüleik; a kicsik a jelenlegi jogszabályok szerint fél év elteltével örökbe adhatók, ha addig nem keresik őket. A napokban egy szívbeteg babát felejtettek egy nyugat-magyarországi intézményben. Vélhetően minden nem kívánt gyermeknek lesznek örökbefogadó szülei nyilatkozta lapunknak Mórucz Lajosné, a Gólyahír Egyesület elnöke.
Heller a zsidózást is elnézi a Jobbiknak A Jobbik körüli botrányok, a párt politikusainak zsidózó kijelentései ellenére Heller Ágnes szerint a balliberális oldalnak össze kell fognia Vona Gáborral, mert Orbán Viktor legyőzése mindennél fontosabb. Az ellenzéki pártok viszont egyelőre nem kérnek a taktikai szövetségből. Közben Vona Gábor egy belvárosi értelmiségi klubban folytatta ahogy fogalmazott pártja értékesítését.
Most egy birkózóbíró hódította meg az internetet Olyan technikával követte a történéseket, hogy egy csapásra kultfigurává vált.
Találtak egy 180x30 méteres aszteroidát először az 1I/2017 U1 nevet adták neki, de most kitaláltak egy jobbat Nevet kapott az első ismert aszteroida, amely a csillagközi űrből a Naprendszerbe érkezett. Az 'Oumuamua nevet kapta, amelynek jelentése hawaii nyelven "elsőként érkező távoli üzenet" .
Tündéri: Oláh Gergő az ölében altatta kisfiát Elképesztően cuki képet posztolt az énekes: a kis Nolen az ölében ücsörögve bóbiskolt el. Nézd csak!

Ez a cuki Jobbik - Nemet mondanak a rasszizmus elleni küzdelemre Balczó Zoltán, Kovács Béla és néhány más szélsőséges képviselő nem nyomot gombot.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Stallone tagadja, hogy 16 évest kényszerített hármasszexre Tizenhat éves lány tett bejelentést a sztár ellen még 1986-ban, az erről szóló jegyzőkönyvet most szerezte meg egy brit bulvárlap. Stallone tagad.
Macron felesége feleannyiba kerül az adófizetőknek, mint Sarkozy csillogó neje Brigitte Macron, a Premire dame, vagyis a francia first lady, az Ötödik Köztársaság történetében először kapott hivatalos státuszt. Kiderült, hogy ez mennyibe kerül az adófizetőknek.
Felerősödtek a Commerzbank és a Deutsche Bank összeolvadásáról szóló spekulációk A Cerberus amerikai magántőke alap 3 százalékos tulajdonrészt szerzett a Deutsche Bankban, amely megmozgatta a piacot, hiszen a 30 milliárd dollárt kezelő alap nyáron 5 százalékot vett a Commerzbankból is.
Na ez uzsorakamat: 200 helyett ötmilliót szedett vissza a szegény nőtől Hét éven keresztül sanyargatta, és vette el mindenét.
Értelmetlen infografikák: milyen idő várható hétfőre?