Egy jobb ajkai CT akár életet is menthetett volna 3 éve

Az RTL Klub egyik nézőjének anyja halt meg, és az ajkai CT képein már látszott a daganata, de nem elég jól, ezért nem vették észre.

2017. július 17. 20:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szabó Zsófi otthagyta Nyíregyházát Az RTL Klub műsorvezetőjének bármelyik pillanatban megszülethet az első gyermeke.
Emlékszel Balázsy Pannára? A Reggeli műsorvezetői 20 év alatt ennyit változtak Húsz éve indult az RTL Klub népszerű reggeli műsora.
A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal Attól tartott az RTL Klub, hogy a TV2 egy az egyben lemásolja A Fal című játékát, ezért a csatorna előzött: Olaszországban leforgattak egy részt a műsorból, és az epizódot vasárnap le is vetítik.
Egyelőre nincs hatása ránk az EP menekült-határozatának Egyelőre semmilyen következménnyel nem jár Magyarország számára az Európai Parlament (EP) bevándorláspolitikával kapcsolatos határozata - hangzott el az RTL Klub péntek esti Híradójában.
Az RTL Klub sztárjai különválnak - A reggeli műsorban jelentették be A ByTheWay zenekar bejelentette feloszlását.
Szabó Zsófi könnyek között búcsúzott az RTL Klub nézőitől Szabó Zsófi A Konyhafőnök VIP középdöntőjében esett ki.

Lassan kivérezteti az RTL a Barátok köztet Az elmúlt időszakban egyre gyengébb adatokat produkál az RTL Klub egykori legerősebb produkciója, a Barátok közt. Igaz ebben a csatorna is vastagon benne van.
Házasság első látásra: Robi egy éven belül a másodjára esküdne Papp Róbert idén év elején tűnt fel az RTL Klub Házasság első látásra című műsorában.
Rosszindulatú, trágár levelekkel bántják az X-Faktor mentorát A Blikk készített interjút Puskás Petivel, aki természetesen az X-Faktor mentoraként beszélt az RTL Klub tehetségkutatójáról is, megemlítve, hogy bizony idén az énekesek és a mentorok is nagy nyomásna...
Lincshangulat az ELTE-n, belső vizsgálat az Operettben Felbolydult az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara, miután kirúgták a dékánt, a diákok óraközi szünetekben tárgyalják ki a helyzetet - számolt be az RTL Klub híradója. Az anyagból kiderült az is, az Operet...
Villámkarriert futott be Kiss Rami - újabb műsort bíznak rá Megdöbbentő sebességgel lett az RTL Klub első számú sztárja Kiss Ramóna. Mindössze 17 éves volt, amikor Veszprémből a Barátok közt stú­diójába került, majd ahogy egyre nőiesebbé érett, a cserfes kislá...
Vallomás: Tömegverekedésbe keveredett az RTL Klub sármos sztárja "Látszott a nézésén, hogy bunyózni akar."