Fiatal lányok fogva tartásával és bántalmazásával vádolják R. Kellyt

A korábban pedofilbotrányba keveredett R&B-sztár több szülő szerint feltörekvő fiatal énekesnőket tart fogva házaiban, és szektavezér módjára irányítja őket.

2017. július 17. 20:38

A cikk folytatása...Friss hírek
A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal Attól tartott az RTL Klub, hogy a TV2 egy az egyben lemásolja A Fal című játékát, ezért a csatorna előzött: Olaszországban leforgattak egy részt a műsorból, és az epizódot vasárnap le is vetítik.
Gyászol a rockvilág az AC/DC-alapító halála után A rock nagyjai emlékeznek a ma elhunyt Malcolm Youngra.
A belorusz zsidó férfi és lengyeltatár nő találkozása a Sziget Fesztiválon Tonhalsaslik A félkegyelműn, fülemüle Puskinon, steak a Meztelenek és bolondokon, piruló garnéla és békacomb Csehovon. Az orosz író új regényében két pofára zabálják az elégetett könyvek parazsán készített finom falatokat.
Ugyanazon rezdülünk mind a hárman Villányi László azonos című verseskötetéből Mohai Gábor és Binder Károly állította össze a Vivaldi naplója c. kompozíciót, amelynek bemutatóját november 22-én tartják az óbudai Esernyősben. [...] Bővebben!
A nap fotója a jó emberről Szecsuánból Zsótér Sándor állította színpadra Kecskeméten Bertolt Brecht  drámáját Trokán Nórával a címszerepben. Előadásfotók. [...] Bővebben!
Megtalálja a meztelen nőt ezeken a tájképeken?

Top hírek:
Nagy balhét csinált a Kiss-tag az amerikai tévécsatornánál Meg is lett az eredménye: örökre kitiltották.
Villámcsapás: Meghalt az AC/DC alapítója Malcolm Young haláláról a zenekar adott ki közleményt.
Az áldozathibáztatásnál nincs rosszabb - interjú Kentaurral Konok, maximalista, kortárs és végtelenül szabad ember. Mindig az underground határán mozgott, mégis musicalekből születtek a legerőteljesebb és legsikeresebb munkái. November 24-én mutatják be a legújabbat: a futurisztikus és társadalomkritikus Queen-musicalt. A díszlet- és jelmeztervező Erkel Lászlóval (Kentaur) beszélgettünk a körülöttünk lévő műanyag világról, szexuális és mentális abúzusról, és arról, miben rejlik a tömegeket vonzó musicalek ereje.
Nem maradt következmények nélkül Katy Perry 2015-ös tajvani koncertje Az amerikai énekesnő nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumot.
Ma ünnepli születésnapját a rajzfilm-univerzum egyik legnagyobb sztárja, klasszikusa Miki egér 1928. november 18-án bukkant fel először a képernyőn.
A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal Attól tartott az RTL Klub, hogy a TV2 egy az egyben lemásolja A Fal című játékát, ezért a csatorna előzött: Olaszországban leforgattak egy részt a műsorból, és az epizódot vasárnap le is vetítik.