Most vegyen szigetet Skóciában!

2017. július 17. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Milliárdos hasznot hajtanak a skót gazdaságnak a külföldi EU-munkavállalók A skót kormány számításai szerint évente több milliárd font hasznot hajtanak a skót gazdaságnak a Skóciában dolgozó külföldi EU-munkavállalók.
Skóciában kapott munkát László Csaba A Dundee United edzőjének nevezték ki.
Saját rekordját döntötte meg a Celtic A glasgow-i együttes teljesen egyedüralkodó Skóciában, ezt újabb félelmetes csúccsal bizonyította.
Halloween az ősi kelta hagyomány Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. A druidák idejében az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet - egyszerr...

Egy lépés az ingyenes áram felé? Skóciában beüzemelték a világ első úszó szélerőműveit Tudósok nemrég kiszámolták, hogy az lenne a legjobb, ha a vízfelszínen szélenergiát termelve a Föld minden energiaszükségletét biztosítanánk. Erre most Skóciában beüzemelték az első úszó szélerőművek...
Már nem sokáig lehet veréssel fegyelmezni Skóciában Ők lesznek az elsők, akik teljesen betiltják a gyerekekkel szembeni testi fenyítést.
Az Ophelia végigtarolt a kontinensen Skóciában is komoly károkat okozott, Írországban három ember halálát okozta, több tízezer család még mindig áram nélkül.
Mostantól életfogytot is kaphatnak a halált okozó sofőrök Nagy-Britanniában Komoly szigorítás lép életbe Angliában, Walesben és Skóciában. A támogatók szerint darabokra szakított családok ezreinek hozhat megnyugvást a döntés.