Szekeres Adrien bikinire vetkőzött - A 43 éves énekesnő ilyen bombázó

Szekeres Adrien Horvátországból posztolt bikinis fotót.

2017. július 17. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szekeres Adrien megmutatja kedvenc budapesti helyét Pénteki kellemes séta a szabadban

Friss hírek
Liptai Claudia, Rákóczi Feri és Majka köszöntötték Az 50 milliós játszma nézőit Fergeteges hangulat uralkodott el Az 50 milliós játszma stúdiójában, amikor felbukkantak a műsor eddig játékmesterei. Először Liptai Claudia köszöntötte a nézőket, majd megjelent Rákóczi Feri, míg végül Majka egy hatalmas 50 milliós tortával lépett be a stúdió ajtaján.
3 perc alatt több száz kalória: gyakorlatok, amik zabálják a kilókat Már ma próbáld ki őket.
Csuti mosolyogva verte át párját Nagyon finom teával kecsegette Csuti a reggelihez érkező párját, majd mosolyogva itták mindketten a ˝borzasztóan˝ rossz italt...
Ambrus az arisztokratákról: ˝azt a pénzt, amit ők adakoznak, azt korábban az őseik rabolták˝ Vajon miért adakoznak az arisztokraták? Ezzel kapcsolatban érdeklődött Berki Krisztián Ambrus Attilától, ugyanis Krisztián bárói babérokra tör. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy adakozzon is... De hogy Attila, miként vont párhuzamot saját korábbi tevékenysége és a nemesek adakozása között, az az ext...
Ázsia Expressz - 10. adás 1. rész Egy újabb párosnak kell távoznia a versenyből, ám hogy kik lesznek azok, csak a Hajsza végén derül ki. Két páros - Berkiék és Gaál Noémiék - már biztosan megküzdenek a bent maradásért, de hogy kik csatlakoznak még hozzájuk harmadikként, csak most dől el...
Muri Enikő zokon vette Megyeri Csilláék voksát? Három páros közül választhattak Megyeri Csilláék, kit küldenek a Hajszába. Csilla kiemelte, az emberi kapcsolatok alapján választottak. Mivel Zsolti ˝nagy szerelme˝ Katinkáék, valamint Csutiékkal is jóban vannak, azért ők Nelly-ékre tetté voksukat. Hogy Muri Enikő mit reagált? Kiderül a videóból.

Szekeres Adrien már nagyon készül a koncertjére November 20-án az Erkel Színházban lép fel
Szekeres Adrien elárulja az egyik legnagyobb szépségtitkát Erre esküszik az énekesnő

Top hírek:
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
Így készült: A Viszkis (Teljes werkfilm) Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
30 négyzetméter az egész ház: még egy télikert is odafért Bámulatosan praktikus a helykihasználás.