Kivonulás Netanjahuval

2017. július 17. 20:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Adómentes üzemanyagot ígér a kormány Új intézkedéscsomagot dolgoz ki a kormányzat azért, hogy minél olcsóbban vehessen elektromos autót a hazai lakosság.
Kipergetett szemek
Telefonon posztol a 100 éves Ferenc 101. életévébe lépett Bakó Ferenc, aki mértékletesen él, és halad a korral: a Facebookon is vannak követői. A rendszeres testmozgás, a rejtvényfejtés és az imádkozás mellett egy keleti mondás szerint élek: minden ember születésekor kap egy képzeletbeli csomagot. Ha gyorsan elfogy a batyu tartalma, akkor rövidebb élettel kell beérni, de ha igen előrelátó és mértékletes valaki, tovább tart a készlet mosolygott Bakó Ferenc, aki november 9-én töltötte be a százat.
Tudtátok? Soros György egy vámpír! Legalábbis ez a címe Sage Wanderer dalának, amely a YouTube-ra is felkerült pár napja.
Melltartójából árulta a drogot a magyar lány, az angol rendőrség elítélte A bíróság szerint melltartó egyfajta tároló volt, amelyet drogkereskedelemhez rendezett be.
A világbajnokot meglepte Leekens kinevezése Az októberben távozó Andy Möller arról is beszélt, miért nem kellett Nikolics Storcknak.

Top hírek:
Macron felesége feleannyiba kerül az adófizetőknek, mint Sarkozy csillogó neje Brigitte Macron, a Premire dame, vagyis a francia first lady, az Ötödik Köztársaság történetében először kapott hivatalos státuszt. Kiderült, hogy ez mennyibe kerül az adófizetőknek.
Íme a betontömb, ami majd megállítja a terroristákat a Fővám térnél
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Tarlós István: Budapest biztonságos hely lett A főpolgármester Budapest napja alkalmából az Új Városháza dísztermében rendezett ünnepélyes díjátadón tartott beszédet.
Jelezni fogja a Facebook az igazi újságírást A kiadók közzétehetik majd az etikai szabályzatukat és a munkamódszerük leírását.
Na ez uzsorakamat: 200 helyett ötmilliót szedett vissza a szegény nőtől Hét éven keresztül sanyargatta, és vette el mindenét.