Kigyulladt egy ház Zamárdiban

Egy idős ember volt az épületben, akit nem sikerült újraéleszteni.

2017. július 17. 20:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Az új veszedelemről A sokszor mesterségesen kreált kisebbségek (ld. genderek) alapjogainak dogmatikus védelme egy idő után a többség jogainak rovására megy.
NB I - Kiütéses Videoton-győzelem Debrecenben Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16
Valaki ma milliárdos lett Volt ötös az ötöslottón, majdnem másfél milliárd forint a nyeremény.
Érthetetlen, miért hisz Vonának a balliberális értelmiség Érthetetlen, hogy miért dől be Vona Gábornak, a Jobbik elnökének és a pártnak a balliberális értelmiség, Európában sincs olyan folyamat, amely azt mutatná, hogy a baloldal "összebútorozna" egy szélsőjobboldali párttal - mondta Galló Béla politológus az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában
Alkotmánybíróság: legfrissebb határozatok Változatlanul dübörögnek a vélt vagy valós felháborodást ecsetelő panaszok, hengerelnek a bírósági döntések ellen lázadó indítványok.
Önvezető autókkal teszteltek Magyarországon Önvezető autókkal végeztek kísérletet szombaton Magyarországon, a járművekkel Nyíregyházáról Zsámbékra mentek úgy, hogy legnagyobb részben a robotpilóta vezette a személyautókat - hangzott el az M1 aktuális csatorna esti híradójában

Zamárdi Lakeside: Nikolits extitokminiszter is beszállt a balatoni ingatlanbizniszbe Nikolits István egykori szocialista titkosszolgálati miniszter balatoni ingatlanfejlesztésbe fogott.

Top hírek:
Fekete-win-win-Győr
Februárban két bombát dobhat le Simicska Orbánra - ezzel rémisztget a Magyar Idők A Magyar Idők szerkesztősége úgy érzi, itt van vége hosszú meccsüknek a Magyar Nemzettel, amelyet megnyertek. A cikk legérdekesebb része azonban a jövőről szól: a G-nap harmadik évfordulóján fedi fel Simicska Lajos, mivel tudja megtámadni Orbán Viktort?
Nyálkás, ronda novemberi időnk lesz ma Bár ez nem vigasztal senkit, pont olyan időre lehet számítani, mint amilyet egy átlagos november 18-tól megszokhattunk.
Megszerettük a fideszes politikusokat Ádertől Orbánon át Rogánig mind jelentősen szimpatikusabbak lettek a fideszes politikusok egy hónap alatt, míg az ellenzékiek Karácsonytól Szélen át Vonáig, Molnár Gyuláig ellenszenvesebbek.
Gyurcsány schmitteli Botkát: fizessenek a gazdagok! Stand up comedis elemekkel dúsítva mutatta be Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt választási programját Salgótarjánban.
"2018 tavaszán valami változás jöhet" - egyre titokzatosabb az Index volt első emberének új projektje Még több követőt vár, kér és egyértelműbben a politikai tér felé mutat Dudás Gergely, aki a Facebookon élő videóban beszélt a vasárnap este bemutatandó új projektjéről, a Politisről.