Kigyulladt egy társasház pincéje a XI. kerületben

Egy háromszintes ház pincéje gyulladt ki.

2017. július 17. 20:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Kövér kitiltja a Parlamentből a jobbikost anyázó operatőrt A menekültrugdosásról elhíresült László Petra a Pesti Srácoknak forgatott, amikor beszólt egy jobbikosnak.
Folytatják a nyomozást az V. kerületi iskola sikkasztásának ügyében A hvg.hu írta meg november közepén, hogy páratlan nyomozói bravúrt hajtott végre a rendőrség: nem találták bűncselekménynek, hogy egy fővárosi iskola tanára több millió forintot vett fel a diákok pénzéből. A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint elrendelték a nyomozás folytatását.
Tűzoltó tematikájú játszóteret avatott a II. kerület Láng Zsolt polgármester elmondta, 14 új játszószert létesítettek, ezek között van egy tűzoltóállomás tűzoltócsővel.
Az érintett gyerekek többsége ismeri zaklatóját Az elkövetők jó manipulátorok, tudják, mit kell mondani a gyereknek - véli a szakértő.
Folyamatos a migránsok nyomása, az unió nem szolidáris Új kerítés csak akkor lesz, ha a migránsok más útvonalat keresnek - mondta a belbiztonsági főtanácsadó.
Igazoltatás közben bukott le a droggal kereskedő férfi Az új pszichoaktív anyagot hónapokon árulta Gyöngyöshalászon.

Top hírek:
Megszúrta ismerősét a garadnai férfi A szórakozás először veszekedésbe, majd verekedésbe torkollott.
Ombudsman: Kevés volt a panasz Veszprém megyében Három szóbeli panasszal fordultak állampolgárok az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához a szerdai veszprémi fogadóórán - mondta az alapvető jogok biztosa a helyetteseivel tartott kétnapos Veszprém megyei munkalátogatásának tapasztalatairól szóló sajtótájékoztatón
Nemzeti Emlékezet Bizottsága: volt párttitkárok, III/III-asok nélkül nem megy a múltfeltárás? Egy törvénymódosítással lehetővé tennék, hogy a kommunista múlt feltárásával foglalkozó bizottságban volt MSZMP-tagok vagy ügynökök is dolgozhassanak.
Meghalt a meggyilkolt soroksári futónő ügyének koronatanúja Szívrohamban halt meg a férfi, akivel a halála előtt lépett kapcsolatba Gyurik Krisztina
Fát árultak a csaló testvérek Egy idős férfinak ígértek tűzifát, amit azóta sem kapott meg.
Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre országgyűlési képviselő Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre országgyűlési képviselő - erősítette meg Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakcióvezetője szerdán az MTI-nek az atv