Kiütötte az ausztrálokat a férfi válogatott

Tükörsima győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n.

2017. július 17. 21:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Miért üvölt a zene a plázákban? Egyre többen panaszkodnak arra, hogy hangos, sőt, helyenként ordít a zene a bevásárlóközpontokban, kiüldözve ezzel a vásárlókat, és megőrjítve az ott dolgozókat.
Ma este: érintetlen táj, mélykék tengerszemek és bambuszrengetegek - ez a Kenya-hegy Afrika második legmagasabb hegyén kóborolni egyet jelent elveszni az időben és a térben. Az élmény, amit kapunk semmivel sem összehasonlítható.
Nagy változás jön az ügyintézésben Január elsejétől élesben működik az úgynevezett e-Papír rendszer, azaz internetes felületen, azonosítás után nyújthatók be hivatalos dokumentumok - értesült az InfoRádió egy háttérbeszélgetésen. Dávid Róbert, a Belügyminisztérium e-közigazgatási főosztályvezetője elmondta: jövőre már több százezer beadvány is érkezhet elektronikusan.
Elhunyt F. Nagy Angéla Örkény István második felesége 90 éves volt.
Az Orbán-Simicska meccs és a Loch Ness-i szörny A Simicska fiókjában lapuló, Orbán Viktor politikai pályáját megsemmisítő bizonyítékköteg olyan, mint a Loch Ness-i szörny: mindenki fantáziáját megmozgatja, de a létezésére egyelőre nincs bizonyíték. Miután a kormányfő leváltásáért dolgozó oligarcha átrendezte médiabirodalmát, újra felmerült a kérdés: mire készül 2018 áprilisáig? És vajon mit akar Dudás Gergő, az amerikai külügyminisztérium és az irodabérlését is tagadó orosz RT.
Leköpte, és megütötte a kalauznőt a potyautas Solymárnál leszállt, és elkapták a rendőrök a 28 éves D. Gábort.

Top hírek:
Két angol klub már csoportgyőztes a BL-ben A Manchester City és a Tottenham csoportgyőztes lett a BL-ben. Ugyancsak továbbment a Besiktas és a Real Madrid.
Weisz Fanni szalonnát és friss kenyeret eszik Pedig az alakja olyan tökéletes, mintha rajzolták volna.
Orbán a fiával ment öregdiákbulira, Mészáros Lőrinccel találkoztak fotó Első alkalommal tartottak öregdiák-találkozót a Puskás Ferenc Akadémián. Ott volt Orbán Viktor és fia, Gáspár is.
A címvédő Real Madrid Cipruson gálázik Modric Bajnokok Ligája-rekordot döntött, Benzema és Ronaldo is duplázott az APOEL ellen.
Az Androidot támadják a legtöbbször A Nokia is erre a következtetésre jutott, de a Windows továbbra is népszerű célpont.
Tudja, mi a közös Kennedy elnökben, november 21-ében és a Föld körül keringő műholdakban? 55 éve, hogy az első televíziós közvetítésre tervezett telekommunikációs műholdat felbocsájtották az űrbe, és a műholdas tévézés műfaja megszületett. November 21-én van a televíziózás világnapja, aminek alkalmából a SES Astra összegyűjtötte az európai műholdas közvetítés történetének mérföldköveit 1962-től napjainkig.