Az ajkai kórház korszerűtlen CT-je játszhatott közre egy daganatos nő halálában

Nem vették észre a rossz minőségű felvételen a daganatot, négy hónap múlva orrgaratrákban halt meg a beteg.

2017. július 17. 21:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Soros-terv: végrehajtás folyamatban Az Európai Parlament néhány órával ezelőtt nagy többséggel elfogadta álláspontját a migrációs krízis kezeléséről folytatott vitában.
Lángolt az erkély, dőlt a füst egy ferencvárosi társasházból videó Két lakás biztos lakhatatlanná vált az ötemeletes épületben.
Ha Magyarországon szenvedsz balesetet, mankóval repülsz Romániába Rövid és traumatikus volt néhány kurd fiatal magyarországi tartózkodása: balesetet szenvedett az őket szállító jármű, aminek következtében többen súlyosan megsérültek. És bár a magyar kórházban segítőkész önkéntesekre leltek, az idegenrendészet megkezdte a visszaszállításukat Romániába, amint szállítható állapotba kerültek.
Kitüntették Franz Szabad orvosprofesszort A Magyar Érdemrend lovagkeresztjének polgári tagozatával tüntették ki Franz Szabad kárpátaljai születésű bajor címzetes orvosprofesszort, a rhöni klinika Bad Neustadt körzeti egészségellátó központjának ortopéd és baleseti sebészét csütörtökön Budapesten, a Civil Összefogás Fórum (CÖF)-Civil Öss...
16 milliárd Ft innovációs támogatást nyert 80 vállalkozás Összesen 16 milliárd forint innovációs támogatást nyert 80 közép-magyarországi vállalkozás jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új termék, prototípus vagy technológia fejlesztésére - közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) csütörtökön az MTI-vel
Lázár említése nélkül tette helyre a bíróság a minisztert A kancelláriaminiszter személyes bosszút látott a kormány számára kellemetlen tao-döntés mögött. Megkerestük a Kúriát, mit gondolnak Lázár János szavairól. Ők nem kommentálnak politikust, de azért elmagyarázták a miniszternek, miként is működik az igazságszolgáltatás.

Top hírek:
Gyurcsány üzletfele a Fidesznél is jól fekszik Erdős Ákos nyomdája gyárthatja a lottózók játékoskártyáit, amit a pénzmosás elleni harc miatt vezettek be. A rendszert novemberre ígérték, de még várat magára.
Hősugárzóval fűtik a csepeli mentőállomást Másfél hete elromlott a kilenc éve beépített kazán a csepeli mentőállomáson. Az ott dolgozók szerint már négy-öt éve sem működött tökéletesen, ezért a hidegebb napokon beindítottak egy hősugárzót is.
Szanyi és tsa
Kigyulladt egy családi ház A házat éppen felújítják, ezért nem volt bent senki.
Elfogták a BKK-s jegyautomatákat eltömítő férfiakat A józsefvárosi rendőrök közben keresik azokat a sértetteket, akik a Nagyvárad téri metróaluljáróban található jegyautomatákból vásároltak és nem kapták meg a visszajáró pénzt.
Egy hete kómában van Stadler József Néhány napja állítólag papot hívtak hozzá.