Tenisz - Fucsovics Márton az első százban

A 25 éves magyar játékos 99. a férfi teniszezők világranglistáján.

2017. július 17. 19:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Novak Djokovic tíz év után nincs a tízben Fucsovics Márton továbbra is a 84. helyen a férfi teniszezők világranglistáján.
Egyszerre indult be Babos és Fucsovics Babos Tímea WTA- vb-t nyert párosban, Fucsovics Márton Bázelben negyeddöntőig jutott, amivel a világranglistán a 84. helyig ugrott előre. Lehet, hogy egyszerre robbannak be az elitbe?
Fucsovics már tudja, miben jobb nála egy top 10-es teniszező Egy egészen pici, de annál fontosabb dologról van szó.
A karriercsúcsán álló Fucsovics: a páromnak  köszönhetem a csúcsot Világranglista 84. lett Fucsovics Márton, miután az ATP 500-as torna negyeddöntőjéig menetelt Bázelben. A karriercsúcsról mesélt a Borsnak.
Fucsovics Márton karriercsúcsa a világranglistán A magyar teniszező 16 helyet lépett előre, továbbra is Nadal az első.

Fucsovics megérkezett Idő kérdése volt. A magyar férfitenisz zászlóshajója, Fucsovics Márton évek óta üldözte a legjobb száz mezőnyét, a bázeli teljesítményének köszönhetően már a 83. helyen jegyzik a világon, tegnap heroi...
Hősiesen küzdött, de kiesett Fucsovics Márton A legjobb nyolc között búcsúzott a bázeli kemény pályás férfi tenisztorna további küzdelmeitől.
Szenzációs: újabb komoly skalpot gyűjtött a magyar klasszis Nem tartott sokáig Fucsovics Márton mérkőzése.
Fucsovics Márton újra top százas A legjobb magyar játékos a stockholmi torna főtáblájára jutással lett századik.
Fucsovics Márton újra a top 100-ban a tenisz-világranglistán Babos Tímea 12 helyet rontott, kicsúszott a legjobb 50-ből.