A budapesti Volkova Ekaterina Jurjevna 1,442 milliárd forint adóhiánnyal és 1,324 milliárd forint bírsággal vezeti a NAV adóslistáját

Tállai András haragja kísérje őt meg a társait!

2017. július 17. 21:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tállai András akciója után olcsóbb benzint ígérő csalók léptek fel a Mol nevében A nemzeti olajtársaság kereskedelmi partnereit keresték meg akciós üzemanyag-ajánlattal.
Most még megússzák a bírságot a hibázó mikrovállalkozások Támogató eljárást indít hétfőtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azoknál a mikrovállalkozásoknál, amelyeknél az adóhatóság a rendelkezésére álló és a bevallási adatok között jelentős eltérést talált - mo...
Személyivel fogunk tankolni, kenyeret, húst és italt venni? Na, álljon már meg a menet, fideszes pufókok! Nem elég, hogy a főpufók, Orbán Viktor minden áthághatatlant áthág, most az alpufók, Tállai András, akit
Schobert Norbert: Ha Tállai András felhívna, felére leengedném a kakaós csiga árát Ezt azonban nem teheti meg.
"Az EU megtámadta Lengyelországot", Tállai helyesen járt el - ez volt a 104. Kormányinfón Tállai András NAV-elnök levitte Mezőkövesden a benzin árát, és Lázár ezt helyesli, sőt maga is hasonlóan cselekedne. Lázár János a 104. Kormányinfón beszélt a Lengyelország elleni 7-es cikkely szerin...

Hollik is kérné a benzin árának csökkentését Kormánypárti politikusokat kérdeztek arról, hogy követik-e Tállai András példáját.
Jobbik: független szakemberre van szükség a NAV élén A Jobbik értékelése szerint Tállai András államtitkárnak semmi keresnivalója nincs a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) élén, ott egy pártpolitikától független szakemberre van szükség.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
A helyiek drágállták a benzint, Tállai András rászólt a MOL-ra Mezőkövesd környékén olcsóbb lett az üzemanyag, miután az államtitkár rápirított a vállalatra.
Tállai András: A képviselő úr elég alpári hangnemet ütött meg, hogy ellopják a közpénzt Az adóügyi államtitkár még nem is hallott ilyen durvaságot, hogy valaki lopással vádolná meg a kormányt.
A NAV ön helyett szeretne dolgozni, de a szakértő szkeptikus Tállai András szerint vége az adóbevallás korának.