Trumpnak ki kell adnia, kivel találkozott a nyaralójában

Egy bíró szerint az átláthatósághoz azt is tudni kell, hogy Trump kikkel találkozik.

2017. július 17. 21:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Putyin letagadta a befolyásolási kísérletet Trumpnak A két elnök a Vietnamban találkozott, Trump beszámolt a társalgásukról a sajtónak.
Emberrablási ügy miatt nyomoznak Trump volt főtanácsadója ellen Flynn Állítólag Erdogan főellenségét, Fethullah Gülent akarta erőszakkal Törökországba vinni.
Felvételen, ahogyan a libsik Trump miatt visítanak A baloldaliak is megemlékeztek arról, hogy Trump egy évvel ezelőtt megnyerte az amerikai elnökválasztást.
Vietnamban találkozhat Trump és Putyin A kétoldalú viszony, valamint a szíriai és az észak-koreai helyzet lesz a fő témája Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök tárgyalásának a vietnami Da Nangban, az Ázsiai és Csendes-óceá...
Megvan, miért vannak az USA-ban tömeggyilkos lövöldözések Mi magyarázza, hogy olyan rengeteg a tömeges áldozatokkal járó lövöldözés az USA-ban? Talán a lakosság mentális állapota, ahogy Donald Trump utalt rá? Vagy az etnikai sokszínűség? Általában a magas bű...
Megfenyegették Phenjant Abe Sinzó: Japán üdvözölte Trump kemény magatartását az észak-koreai vezetéssel szemben.

Két, Putyinhoz köthető orosz állami intézet pénzelte a Twittert és a Facebookot Trump vejének üzlettársán keresztül Kiszivárgott dokumentumok alapján újabb kérdések merülnek fel Trump és az oroszok állítólagos kapcsolatáról.
Hitler él és 128 éves, jelentette be csak úgy mellékesen Donald Trump kedvenc hírportálja
Nem lesz kötelező az autók hálózatba kötése az Egyesült Államokban Donald Trump amerikai elnök fokozatosan felszámolja elődje elképzeléseit, ezúttal a közúti járművek piacán eszközölt fontos változásokat.
Előterjesztették az elmúlt 30 év legátfogóbb adóreformját az USA-ban A Trump-csomag visszavágja a vállalati adót és az szja-kategóriákat, rámegy az offshore-ozó techóriásokra, de inkább a gazdagoknak kedvez.
Lőttek a láncbevándorlásnak: Trump megszünteti a vízumlottót Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy azonnali egyeztetéseket kezd a kongresszussal a vízumlottóprogram beszüntetéséről. A döntést azzal összefüggésben hozta meg az amerikai elnök, hogy a New...
Trump villámháborúban nyomná át a törvényhozáson adóreformját Donald Trump ma úgy nyilatkozott, hogy hálaadásig el akarná fogadtatni a törvényhozás alsóházával adóreformja végleges változatát, majd legkésőbb karácsonyig aláírásával is ellátná a felsőház által...