Egy nő áll a NAV adóslistájának első helyén

Az abszolút első hely egy orosz néven szereplő magyar divattervezőé.

2017. július 17. 21:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyheti bért buktak a brit alkalmazottak a Brexit-sokk miatt Londoni pénzügyi elemzők számításai szerint a brit EU-tagsági népszavazás sokkjához közvetlenül köthető fontgyengülés és az ebből eredő inflációs gyorsulás reálbér-eróziós hatása máris csaknem egyheti munkabértől fosztotta meg az átlagos brit alkalmazottat.
Emelt szintű középiskolai informatika képzés a jövő mérnökgenerációjáért Informatikai fakultációt indított a Budapest IX. Kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnáziuma középiskolások számára az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara és az evosoft Hungary szoftverfejlesztő cég gesztorálásval. A jelentkezők a programnak köszönhetően a 9. évfolyamtól kezdődően emelt szinten és megemelt óraszámban foglalkoznak informatikával, így már az egyetemre előkészítő, magas szintű informatikatudást szerezhetnek.
Újabb akvizíció a félvezető szektorban Folytatódik a felvásárlási hullám az amerikai félvezető szektorban, noha ezúttal csupán egy 6 milliárd dollár értékű tranzakcióra kerülhet sor.
Tovább gyengült ma a forint Érezhető gyengüléssel kezdte a hetet az euró miután a német koalíciós tárgyalásokról érkező hírek aggasztották a befektetőket. Délelőttre aztán magához tért az európai deviza, a forint viszont...
Ingyenes segítség jön az egyszülős családoknak Lesz fizetős szolgáltatás is - egy év után....
Egyre több pénzt küldünk pénzküldő szolgáltatással Tranzakciónként, átlagosan 92.000 forintra nőtt a pénzküldő szolgáltatással Magyarországra küldött összegek értéke az év első kilenc hónapjában. A magyar háztartások és magánszemélyek, elsősorban Németországból, Nagy-Britanniából, az Egyesült Államokból, Olaszországból és Ausztriából kaptak készpénzt, jellemzően kétszer nagyobb összegben, mint amennyit ők maguk ugyanilyen módon, elsősorban a környező kelet-európai országokba családtagjaik vagy ismerőseik számára küldtek - derült ki a MoneyGram nemzetközi személyközi pénzküldő szolgáltató partnere a Corner Group, több mint 1.

Top hírek:
Milyen napelemet finanszíroznak szívesen a bankok? A Bloomberg osztályozási rendszere segít abban, hogy a napelemek megbízhatósága és ne (kizárólag) a beruházó és üzleti terve alapján döntsön a bank a finanszírozásról.
Magyarországon is beindultak a pénzküldő szolgáltatások A külföldre utalt összeg három százalékából is meg lehet úszni egy tranzakciót.
Ezért változtat nevet a Csalagút üzemeltetője Getlink néven folytatja a Csatorna-alagutat működtető Eurotunnel csoport.
Mi a kapcsolat a BÉT és egy éttermi menü között? A Budapesti Értéktőzsde idén nyáron döntött úgy, hogy új oktatási leányvállalatot hoz létre, a Budapest Institute of Banking (BIB) november végétől szervezi a tőzsdei szakvizsgához, a határidős, az...
Új német választások jönnek? Tegnap este a szabaddemokraták megszakították a koalíciós tárgyalásokat Merkellel és a zöldekkel. Így a ma hajnali közlemény szerint Merkel ma tájékoztatja a köztársasági elnököt a tárgyalások sikertelenségéről.
Drámai adat érkezett a magyar gyerekszegénységről Három ország van csak az egész EU-ban, ahol rosszabb a gyerekek helyzete, mint Magyarországon.