24 órás nemzeti sztrájkot hirdet a venezuelai ellenzék

Mindezt nem sokkal az után, hogy egy nem hivatalos népszavazásra 7,6 millió embert sikerült mozgósítani.

2017. július 17. 21:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Tényleg ingyen letölthető Windows Movie Maker, de ha mellényúl, ráfizethet A kiberbűnözők meglepően sikeresek a módosított, trójai Windows Movie Maker terjesztésében, amelynek célja, hogy pénzt csaljanak ki a figyelmetlen felhasználóktól. Az átverés terjedését a hamis oldalak keresőoptimalizálásával segítik a bűnözők, de a Microsoft 2017 januárjában visszavont ingyenes videószerkesztő szoftvere iránti folyamatos kereslet is könnyebbé teszi a kártevők terjesztését.
Ezt nézd: 20 éves fotó került elő az extrém sztárséfről Az extrém külsejéről is elhíresült sztárséf a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is festett húsz évvel ezelőtt. Most megnézheted, mekkora változáson ment keresztül azóta A mesterszakács titkai háziasszonya!
Micsoda szexbomba! Hódi Pamela megmutatta erotikus képeit A modellről tőle szokatlan, merész fotók készültek. Azt mondta róluk, meg akarta mutatni, attól, mert anyuka, nem vált apácává, és saját magának is jó lesz visszaemlékezni, ha később megnézi a képeket, milyen bomba formában volt 30 évesen. Kattints és nézd meg a szexi képeket!
Nőcsábászhoz ment feleségül Szabó Magda, nagy szerelem volt az övék Ma 10 éve hunyt el az imádott írónő.
Ettől bátrabb macskát ma nem fogsz látni! Parc Fermé: Ettől bátrabb macskát ma nem fogsz látni!
Napi horoszkóp: A Bakok titkos hódolója lelepleződhet A Mérlegek mindenkit levesznek a lábukról, a Nyilasoknak a család segít. Napi horoszkóp!

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Orvostovábbképző tanfolyam indult Beregszászon A magyarországi családorvosi tevékenység tapasztalatainak kárpátaljai orvosokkal történő megosztását szolgáló továbbképző tanfolyamot Grezsa István kormánybiztos nyitotta meg szombaton.
Az Arsenal nyerte az észak-londoni derbit, a City klubcsúcsot döntött A Liverpool és a Chelsea sem hibázott, Coutinho és Morata továbbra is remekel.
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.
Dárdai: Ha nyerünk, lendületet veszünk Megalázó zakókat kapott a Gladbachtól a magyar edző, most egy jó döntéssel nyugalmat szerezhet.
Nagy balhét csinált a Kiss-tag az amerikai tévécsatornánál Meg is lett az eredménye: örökre kitiltották.