Egy magyar nő is játszik a Star Wars 8-ban

A modellként is dolgozó magyar lány talán az év két legjobban várt filmjében lesz először látható a nagyvásznon.

2017. július 17. 22:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jön a következő Star Wars trilógia A Disney a következő 10 évre már betáblázta a Star Wars szériával kapcsolatos terveit, és ezek között ott van egy újabb trilógia is.
Rian Johnson egy egész Star Wars-trilógiát rendezhet Ráadásul a meszi-messzi galaxis egy messzi-messzi szegletében.
Ez a Star Wars videokártya majdnem annyiba kerül, mintha fénykardot vennél Az Nvidia gyűjtői kiadásokat készített az egyik legdurvább, gamereknek szánt videokártyájából, egyet a lázadók, egyet pedig a Birodalom rajongóinak.
Az NVIDIA is csatlakozik a Star Wars-őrülethez Decemberben mutatkozik be az új Star Wars-trilógia második felvonása, aminek apropóján az NVIDIA úgy döntött, piacra dob két Star Wars témájú Titan Xp kártyát. A jedi rend és a sötét oldal előtt tiszt...
Könyvkritika - James Luceno: Star Wars: Tarkin Tarkin kormányzó és Darth Vader párosa rendet tesz a lázadók okozta felfordulásban.
Tíz film, amit látni kell év végéig Az év vége a szokásos Star Wars-őrület jegyében telik, de azért lesznek más érdekes filmek is. Jön két drága magyar szuperprodukció, egy minden eddiginél lazább Thor-folytatás, egy még alpáribb Rossz ...

Kiderült, hogy kik élik túl a mostani Star Wars filmeket Ahogy az is, hogy miért nem vállalta eredetileg Woody Harrelson Beckett szerepét a Han Solo filmben.
Star Wars: már a következő tíz évet tervezik Kathleen Kennedy már a Star Wars jövőjén gondolkozik.
Ennél jobb Star Wars jelmezt nehéz lesz csinálni
Star Wars Battlefront 2 - megváltozik a loot boxok rendszere A játékosok felháborodása után a DICE gyorsan megoldást talált a problémára.
Star Wars Battlefront II - akciódús előzetes vezeti fel a megjelenést A Sony előadása során csendben lement a Star Wars Battlefront II launch trailer, ami bemutatja az összes lehetséges harci szituációt.
Mi vezetett pontosan a Visceral bezárásához? Nagy visszhangot keltett, amikor az EA szélnek eresztette a Visceral csapatát, a Star Wars-játék pedig egy másik csapathoz került. A Kotaku kiderítette, hogy a stúdió bezárása lényegében már a "kegyel...