Microsoft: Búcsúzik a Windows Phone

A régi platform végleg eltűnik, a támogatás hivatalosan is lezárult.

2017. július 17. 22:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szuper lett a Microsoft ingyenes launchere Androidra Amennyire zsákutcának bizonyult a redmondi óriás Windows Phone-ja, annyira sikerültnek látszik a droidra készült, ingyenes böngészője.

Friss hírek
Brutál plakátot kapott The Rock videójátékos filmje Megérkezett a Rampage első plakátja.
EU - ítélet nélkül lehetne blokkolni boltok honlapjait Az Európai Unió megreformálná a fogyasztóvédelmet és ennek során egy vitatott módszert is bevetne.
Pamkutyáék elhozták az Assassin's Creedet Budapestre A videós páros legújabb kisfilmje meglepően akciódúsra sikeredett.
World of Warcraft: Battle for Azeroth - átdolgozná a Blizzard a raideket a hc guildek miatt A csapat a hardcore játékosokra is gondol, de miattuk nem akarják tönkretenni a játékot a nagy többség számára.
A Budapesti Honvéd Sportegyesület is belép az e-sportba, jön a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia A hazai e-sport érdeklődés egyre nagyobb, így már olyan neves szervezetek is mögé állnak, mint a Budapesti Honvéd Sportegyesület.
Zseniális új előzetest kapott a Deadpool 2 Deadpool már csak Deadpool marad.

Nehéz elhinni, de új Windows Phone érkezik! A Kickstarteren most kalapozzák össze rá a pénzt.
A Delta légitársaság is kivágja a Windows Phone-t Nem csak New York rendőrségét hagyta pácban a Microsoft.

Top hírek:
Jelezni fogja a Facebook az igazi újságírást A kiadók közzétehetik majd az etikai szabályzatukat és a munkamódszerük leírását.
Így válasszunk új tévét Indul az év végi roham az üzletekben. Összeszedtük a lényeges szempontokat, a buktatókat, és az esetleges csapdákat.
Az Igazság Ligája - nagyjából ezt vártuk A DC univerzum is összerakta saját kis szuperhős-csapatának filmes kalandját, melynek forgatásáról csak és kizárólag negatív híreket halhattunk. Ezek után cseppet sem meglepő a végeredmény.
Belépő szinten erősít a Samsung, de készül a jövő évi portfólió is A kissé átrendeződött piaci viszonyok a termékkínálat átstrukturálását is eredményezik; egyre több alsó-középkategóriás Samsung bukkan fel.
Venni vagy nem venni? - itt a Black Friday Óriási akciók és egymást taposó emberek. Hajnali internetes vásárlás és lefagyó számítógépes rendszer. A Black Friday és a Cyber Monday sötét oldalát kutattuk.
Pamkutyáék elhozták az Assassin's Creedet Budapestre A videós páros legújabb kisfilmje meglepően akciódúsra sikeredett.