Vizes vb - Tízgólos győzelem a nyitányon

Az ausztrálok felett aratott 13-3-as győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokság hétfői játéknapján a Margitszigeten

2017. július 17. 22:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Margitszigeten pornózik Sasha Rose Budapestet mindig is imádta a pornóipar. Forgattak már nappal szexfilmet a Hősök terén, a Lánchídnál, a Gellért-hegyen, az Operánál, még az 56-os emlékműnél és a Teve utcai rendőrpalotával szemben is....
Mintha a bringóhintózás betiltására készülnének a Margitszigeten Egy csókosnak tisztítják meg a terepet? Nem tudni, de furcsa dolgok zajlanak, a főváros nem adott engedélyt senkinek. Kit zavarnak a népszerű bérelhető járművek?

Friss hírek
Magyarok vagyunk, de nem vagyunk vele boldogok A legtöbb uniós polgár boldog a magánéletben, a munkahelyén és azzal is, hogy ott él, ahol, valamint azzal, hogy az EU-ban. Bezzeg a magyarok.
Jobbikosok: a zsidók, a cigányok meg mindenféle szutyok Újabb aljas hangfelvétellel buktak le az antiszemita, rasszista jobbikosok.
Klórgázmérgezés egy nyíregyházi uszodában kilenc sérült Az első hírek szerint hárman súlyosan megsérültek. A mentőszolgálat később pontosított: két súlyos és hét könnyebb sérült van.
Eldurvult az élő adás: egymásnak esett Tvrtko és a Viszkis rabló Feszült, verbális harc kerekedett az ATV keddi műsorában a Viszkis filmbemutatóról szóló interjúból. Vujity Tvrtko ugyanis az ilyenkor szokásos és hogy jött az ötlet típusú sablonkérdések helyett azzal szembesítette az egykori bankrablót, hogy mennyiben etikus érdemi teljesítmény nélkül, egy bűncselekménnyel celebbé válni.
Járókeretes bácsit raboltak ki a nyílt utcán videó A három elkövető ellen, akik még tavaly vették el az idős ember értékeit, most emeltek vádat.
Magyarázatot kért Szatmár megye prefektusa Magyarázatot kért Darius Filip, a partiumi Szatmár megye prefektusa Kovács Jenő nagykárolyi polgármestertől amiatt, hogy az Ady Endre - Otilia Marchis-szoborcsoport szombati nagykárolyi felavatásán csak magyar zászlót lengettek, és a román nemzeti jelképek hiányoztak a ceremóniáról

Fadarabbal támadtak egy futóra a Margitszigeten A támadót a kiérkező rendőröknek sikerült elkapniuk.
Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda közösségi tereinek átalakítása egy hét múlva indul, eközben folytatódik a Grand Hotel szobáinak felújí...

Top hírek:
Szégyen, amiért a föld alatt tüntettek 2017 végén Magyarország ott tart, hogy tüntetést kell szervezni azért, hogy liftek legyenek az uniós milliárdokból kipofozandó 3-as metró állomásain. Persze valószínűleg így sem lesznek, mert A.: úgyse használják azokat, B.: csóró ország vagyunk.
Kiderült, miért nem került sor idén a legfontosabb magyar-német találkozóra Huszonhat éven keresztül folyamatosan megtartották a MagyarNémet Fórumot, de 1992 után idén először elmaradt. Ezért Mesterházy Attila MSZP-s képviselő megkérdezte, mi ennek az oka.
Amerikai képviselők álltak ki Magyarország mellett Rex Tillerson külügyminiszternek írt levelében tiltakozott David Kostelancik beszéde miatt három republikánus kongresszusi képviselő.
"Azt hazudjuk a kislánynak, hogy az elkövető már rég börtönben van" Nem lett meg a férfi, aki egy hatéves kislányt zaklatott, ezért a rendőrség három hónapon belül felfüggesztette a nyomozást. Az apa szerint nem volt elég alapos a nyomozás, az ügyészség viszont mindent rendben talált.
Kuka mellé tette ki újszülöttjét egy nő A csecsemőt már holtan találták meg.
Egy kifogyott öngyújtón múlt, hogy nem tudta felgyújtani gyermekeit Az 50 éves tiszaroffi férfi benzint locsolt gyermekeire és volt élettársa új párjára.