Műszaki hiba okozhatta a vasárnapi sárkányrepülő-balesetet

99 százalék erre az esély az Albatrosz Repülő Egyesület elnöke szerint.

2017. július 17. 22:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyelőre nincs hatása ránk az EP menekült-határozatának Egyelőre semmilyen következménnyel nem jár Magyarország számára az Európai Parlament (EP) bevándorláspolitikával kapcsolatos határozata - hangzott el az RTL Klub péntek esti Híradójában.
Economist: Vona csak másol valakit az új szerepében A Jobbik megváltozásáról és választási esélyeiről írt friss számában az Economist.
Soros-ellenes plakát a zsidó sírok felett Magyarázatok egy előadáshoz.
Bors: szerelmi bánat miatt lehetett öngyilkos a Batthyány téren megtalált férfi Egy kulcsra zárt helyiségben találtak rá csütörtökön.
Zaklatás az egyetemeken: még nem hallottak ilyenről, de van segítség Miután az ELTE dékánjáról kiderült, visszaélt a hatalmával, kirúgták Mikonya Györgyöt. De mennyire elterjedt ez a magyar egyetemeken, és hová fordulhat az áldozat? Megkerestünk több intézményt is, sok válaszra sem méltatott, amelyik igen, ott nem tudnak olyanról, hogy egy tanár visszaélt volna hatalmával.
Gyurcsánynak nem csak a fenekét fogták meg, szájrapuszi is előfordult

Top hírek:
Borús, esős idő lesz ma Napközben többfelé várható eső.
Na ez uzsorakamat: 200 helyett ötmilliót szedett vissza a szegény nőtől Hét éven keresztül sanyargatta, és vette el mindenét.
Halálos baleset Kisbérnél Egy kamion elütött egy szarvast, és átlökte a szemközti sávba.
Eltűnt egy 16 éves lány a III. kerületben Csütörtök óta nem találják a gyermekotthonból eltűnt lányt.
Ennél kínosabb nem lesz: Magyar Idők! Pilhál Györgyök! Isten véletek!
Leleplezéssel fenyegeti az őt vádlókat Varnus Xavér Ocsmány rágalmazásnak tartja Varnus Xavér a szexuális zaklatás vádját, és megnevezte azt a férfit, aki őt meg nem nevezve beszélt erről a Hitrádióban. Mérei Tamásról van szó, aki felvette a küzdelmet. Továbbra is állítja, verbális és nonverbális zaklatásnak is ki volt téve, és kiskorú volt, mikor az eset történt.