Német torpedók végezték ki a Titanic legendás mentőhajóját

Kilencvenkilenc éve pusztult el a Carpathia, a Titanic túlélőit megmentő gőzös.

2017. július 17. 21:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Túlélte a Titanic katasztrófáját, olimpiai bajnok lett belőle A katasztrófa után amputálni akarták a lábát, de nem hagyta.
Kikerült a Titanic egy kivágott jelenete, amitől csak még szívszaggatóbb lett volna A 3 óra 14 perces, James Cameron által rendezett Titanic filmnek van pár ikonikus jelenete, elég ha csak arra a részre gondolunk, ahol Kate Winslet és Leonardo DiCaprio a hajó orrában áll és élvezi a ...
Rejtélyes szerencsétlenségek a magyar kiállításon: a látogatók is panaszkodtak Hallottál már a Titanic átkáról? Úgy tűnik, most Budapesten is lecsapott.
DiCaprio ünnepel, nézze meg legjobb jeleneteit egyszerre! November 11-én ünnepli 43. születésnapját Leonardo DiCaprio. A színész a Titanic című filmjével vált viláhírűvé és tavaly óta már Oscar-díjasnak is mondhatja magát. DiCaprio karrierjét a 80-as években...
Bizonyítást nyert, hogy a Titanic végén Jack is életben maradhatott volna Egy csapat iskolás lány számolta ki, hogy igazából DiCaprio karaktere is felfért volna arra a vízben úszó ajtóra.

A tudomány szerint is lehett volna más a Titanic befejezése Mivel ez a film készítőin múlt, nem annyira valószínű. A rajongókat viszont ez a legkevésbé sem érdekli.
Nem megy nyugdíjba Winslet Kilencvenévesen is színészkedni akar Kate Winslet. A Titanic és A felolvasó című filmek színésznője hivatásnak érzi a munkáját, amitől semmi sem tántoríthatja el, még nyugdíjba sem akar menni. Nem ak...
Ez volt az utolsó vacsora a Titanic fedélzetén
"Bébi Hitler, tanulj meg vezetni!" Újabb gusztustalan "poént" sütött el a Titanic című német vicclap Ausztria leendő kancellárjáról.
Több mint 40 millió forintért kelt el a Titanic egyik áldozatának édesanyjához írt levele Rekordáron kelt el egy hétvégi angliai árverésen egy, az elsüllyedt Titanic fedélzetén az utolsók között keletkezett kézírásos levél. A Titanic-fejléces levélpapíron a kereskedő részletesen beszámol a...
Rekordáron árvereztek el egy, a Titanic fedélzetén írt levelet Rekordáron kelt el egy hétvégi angliai árverésen egy, az elsüllyedt Titanic fedélzetén az utolsók között keletkezett kézírásos levél.