Emelkedett az orosz ipari termelés

Az orosz ipari termelés 3,5 százalékkal bővült júniusban éves összevetésben - közölte az orosz statisztikai hivatal hétfőn.

2017. július 17. 23:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Jelentősen javult a fogyasztói hangulat az euróövezetben Jelentősen javult a fogyasztói bizalom az euróövezetben és az Európai Unióban novemberben - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett előzetes gyorsbecsléséből.
IKEA állásfoglalás a BASF ügy kapcsán A sajtóban több helyen megjelent és az IKEA termékeit is érintő BASF ügy kapcsán az IKEA szeretné tájékoztatni vásárlóit, hogy a megnövekedett diklórbenzol szint, mely a BASF cég gyártási hibája során került bizonyos termékekbe, nem jelent egészségügyi kockázatot.
A környezetszennyezéstől és a túlnépesedéstől tartanak a magyar városlakók A magyar városlakók a környezetszennyezést, a túlnépesedést, valamint az élelmiszer-, illetve az energiahiányt tartják a legnagyobb kihívásnak a jövő metropoliszai számára. Budapest pedig 30 éven belül válhat okos várossá derül ki a Futureal-csoport és a TEDxDanubia által közösen szervezett rendezvényen végzett felmérésből.
Nőtt a borexport, az ár csökkent Az év első nyolc hónapjában a borexport értéke 20 százalékkal, a mennyisége pedig 31,5 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest, csökkent a kivitt borok egységára - tájékoztatott Gál Péter, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) eredetvédelemért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten, az Országgyűlési mezőgazdasági bizottsága szőlő-bor-pálinka albizottságának ülésén.
Nőuralom a magyar adatvizualizációs elitben? Közös adatvizualizációs versenyt hirdetett a BI Fórum és az OTP Bank. A kiírásra több mint 200 pályázó jelentkezett. A verseny döntőjébe végül 11 pályázó anyaga került be, akiknek élőben, a szakmai zsűri előtt kellett prezentálniuk az OTP Bank Kedvezményprogramjával kapcsolatos elemzéseiket.
Az Eszközkezelő megmagyarázza Semjén javaslatát Kiderült, csak a nagyon rossz állapotban lévő ingatlanokat adnák át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek.

Top hírek:
Orbánék kedvelt arab szállodása engedély nélkül építkezik Építésrendészeti eljárást kezdeményezett a II. kerületi polgármesteri hivatal egy luxusvilla miatt, amely az érdemkereszttel is kitüntetett Hamdan Sameer Mahmoudé, a kormánykedvenc Mellow Mood szállodaüzemeltető cég társtulajdonosáé írta az Átlátszó.
Csepreghy: nem osztogatunk hitelekből Kulcskérdés a költségvetési hiány alacsonyan tartása és az adósságcsapda elkerülése - mondta el Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese a GKI Gazdaságkutató Az euró bejövetele a...
Még mindig hisz a kormány a 4% feletti idei növekedésben Az első háromnegyedév adatai alapján jól látható, hogy a gazdaság idei növekedése igazolja a kormány és a nemzetközi intézmények várakozásait, 4 százalék feletti bővülésre lehet számítani - mondta...
Jön az új e-jegyrendszer a BKK-nál Szerdán a T-Systems átadta a BKK-nak az újra lefejlesztett e-jegyrendszert, amelyet korábban több súlyos hiba miatt állítottak le. A korábbi hibáiból tanulva most nem büntetik, hanem egyenesen pénzt...
Az évszázad üzletét kötötték meg a szomszédok Trumppal Megkötötték a szerződést a lengyelek a rendszeres amerikai cseppfolyósítottgáz-szállítmányokról.
2,5 százalékkal növekedhet a görög GDP A jövő évi görög költségvetési terv az idei 1,6 százaléknál nagyobb, 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol. Tavaly stagnált a görög gazdaság.