Balesetben meghalt férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét

Balesetben meghalt ismeretlen férfi azonosításához kéri a rendőrség a lakosság segítségét

2017. július 17. 23:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Felismerhetetlenre fújtak össze újabb vasúti kocsikat, most a Déliben fotó Három vasúti kocsit fújtak össze a Déli pályaudvaron, ki sem lehet látni az ablakokon.
Hiába perelt Hunvald, lehet őt bilincsben fotózni Az Alkotmánybíróság kimondta, az ártatlanság vélelme mellett a sajtószabadság is fontos.
Meghalt a meggyilkolt soroksári futónő ügyének koronatanúja Szívrohamban halt meg a férfi, akivel a halála előtt lépett kapcsolatba Gyurik Krisztina
A Jobbik propagandagépezete megpróbált reagálni Fonyódiról szóló cikkünkre A konkrét felvetésekre nem reagált, csak fröcsögött az antiszemita párt.
Ketten is eltűntek egy budapesti gyerekotthonból A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
II. Vádak és remények - botránnyal színesítve! Szél Bernadett frakcióvezető és helyettese a Fidesz szónoka mögé surranva, „HAZUDIK!” feliratot lobogtatott.

Top hírek:
Orbán a fiával ment öregdiákbulira, Mészáros Lőrinccel találkoztak fotó Első alkalommal tartottak öregdiák-találkozót a Puskás Ferenc Akadémián. Ott volt Orbán Viktor és fia, Gáspár is.
Advent - Kulturális és szakrális programok Győrben Kulturális és szakrális programok várják az érdeklődőket december 1-jétől minden nap az Advent Győrben programsorozat keretében több helyszínen - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján kedden Győrben
A palesztinok befagyasztják a kapcsolatot Washingtonnal A Palesztin Hatóság befagyaszt minden kapcsolatot az amerikai kormányzati tisztviselőkkel, mert Washington a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) ottani irodájának bezárásával fenyegetőzött - közölte az izraeli média
Hír: Jövő nélküli gyerekeket nevel a fideszes iskola A magyar oktatás útvesztőiből egyre riasztóbb állapotban kerülnek elő a magyar gyermekek. Évről évre minden független vizsgálat és elemzés világosan bemutatja, hogyan vesznek el az értékek a magyar iskolából, hogyan rombolja le hónapról hónapra a tanárok motivációját, a gyerekek tudását az az oktatási környezet, amit a Fidesz-kormány teremtett.
Meghalt Stadler József Több mint egy hétig feküdt kómában a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán.
Tableteket tesztelnek a légi mentők Negyven táblagépet szerzett be a Magyar Légimentő Nonprofit Kft., így elkezdhető a papíralapú dokumentáció kiváltása a légimentő-bázisokon - közölte a szervezet kedden az MTI-vel